moj wnuk ma jednak inne imie. Rodzicom jakos jednak sie nie podobalo i w urzedzie podali to, ktore wpadlo im do glowy jak tylko dowiedzieli sie, ze bedzie chlopczyk.
mamy wiec Kiliana
glowy czosnkow sa takie wielkie, ze sie pozlepialy
znow nie moge z mojego kompa wiecej jak jedna fotk wstawic, wiec reszta jutro
Śliczne ujęcie. Jolu, u Ciebie taka ilość zdjęć, że nie wiadomo na czym oko zawiesić. Świetne te nowe żurawki na nowej hortensjowej rabacie. Wiesz jaka to odmiana? Bardzo mi się podobają. Ale szczerze przyznam, że najdłużej wzrok mi się zatrzymuje na Twoich cudnych wielkich hostach. Masz je fajnie porozmieszczane chyba po całym ogrodzie, robią super efekt. No i różyczki widzę pięknie zapączkowane
Tawułki "uczesane" od razu porządnie wyglądają, lubię je takie przycięte w kuleczki. A doniczkami nieprzetartymi się nie przejmuj. Nikt nie jest przecież doskonały (na szczęście!).
Dzis był w koncu dobry dzień dla mnie , nie za zimno , nie za ciepło , cały dzień robotę w ogrodzie mozna było uskuteczniac, M skosił trawnik i podlał ogród a ja pieliłam , chyba mi sie kręgosłup odksztalcił od tej roboty .Mam nadzieję ze do jutra mi sie porawi bo jutro tez fajna pogoda ma byc.
Mój ogród wbrew trendom Ogrodowiskowym jest bardzo kolorowy. Tak po prostu lubię, nie znoszę monotonii w kolorystyce ogródkowej. Moje czosnki są trochę za wysokie i zlewają się z koroną buka, myślę nad lekką zmianą. Rh w tym roku strasznie mnie zawiodły, a są to moje ulubione krzewy. Maj jest naprawdę piękny i kolorowy.Pozdrawiam.
Ładne sadzonki, ja dziś swoją czarną poszłam oblukać - mam od wschodu i nowe listki ciemnozielone wychodzą, chyba za mało słońca... albo taka ich uroda, że później się wybarwiają
Piękne klimaty u Ciebie,jak zawsze
Powiedz mi jak długo masz te maki? Mój ma już chyba ze 3 lata i cały czas po 3 pączki i to jakieś zmięte się otwierają.
na końcówkach jednego z liści mam przebarwienia, czegoś ma nadmiar czy za mało? Pierwszy raz od posadzenia tak ma....
ale nic więcej się nie dzieje na razie