I ja dzisiaj poprawiłam moją lawendę gdy przecytałam, źe ty się z nią nie patyczkujesz (lubię to słowo ) Dopiero się budzi więc stwierdziłam, że jej nie zaszkodzę. W Ubiegłym roku przycięłam za mało i mi się pokładała
To seria you & me ... Mam 5 szt ale jak takie pikne nie będą eksmituję!! I będziesz tego świadkiem Madziu
Gusiarz czy wiesz jaki to dokładnie rodzaj, bo ma śliczny kolor, chyba że traktowałaś ją nawozem do hortensji
A wiesz tak uporządkowany jest zawsze wiosną a potem coś mi się burzy latem się wściekam, że mi się ogród poczochrał.... taka roztopiona w słońcu bombonierka....
Ojoj ale się będzie działo Izuś, ale będzie pięknie: te kjubikowe rabaty bukszpanowe z horti, hostami. Upchniemy jeszcze gdzieś białe róże i tulipanki?
Sebciu przecież wiesz, że ogród nabiera urody po 3 latach więc za rok buksiki dadzą czau. Myślę, że nawadnianie dużo daje ogrodowi. Widziałam jakie fekty byly w ogrodzie Domi po trzech latach.
Giza dzieki za uznanie ale jeśli Ci się podoba mój ogrod to mam nadzieję, że będzie źródło inspiracji a nie depresji
Zobacz wątek metamrofozy, tam są zdjęcia jak się zmieniają nasze ogrody dzięki forum.
Idę do Ciebie