Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Madzenka 11:16, 28 kwi 2013

Enya73 napisał(a)
I jeszcze trochę wiosny

I okrągły placyk wypoczynkowy w końcu dostał wyposażenie. Na razie tego nie widać, ale z tyłu będą kwitły: lawenda, czosnki purpurowe, hortensja 'Anabel' i trawa ozdobna .

tulipany zielono-białe mnie zachwyciły!! Czy jesteś w stanie mi podać ich nazwę? Baaaardzo chciałabym takie dokupić jesienią.

A komplet mebli i okrągły zakątek REWELACJA. Dopieszczasz ogród z olbrzymim smakiem
Oj wproszę się do Ciebie na kwakę , zobaczysz

Ps szara róza na stole zrobiła wczoraj furorę Dziękuję Ci i Ani za piekny prezent

Anitko zachwyciły mnie Twoje tulipan
Sebek 11:28, 28 kwi 2013

Nie wiem co piękniejsze - Holandia czy Twój ogród Boskie te dodatki - za te lustrzane kule można dać się pociąć
JulkAd 16:00, 28 kwi 2013

Anitko cudna wiosna u Ciebie. Miejsce na kawę super, a jak lawenda zakwitnie, to do tego pachnące jeszcze będzie....przysaidłam na poobiednią kawusię w tym miejscu
AgnieszkaW 16:20, 28 kwi 2013

Placyk wypoczynkowy i śliczne metalowe mebelki (marzę o takich, do tego poduchy w pastelowe róże, ach! ) robią cudny klimat. Szafirki i tulipki zachwycające. Pozdrawiam niedzielnie
noemi 16:44, 28 kwi 2013

Enya73 napisał(a)
Melduję, że werbena patagońska od Noemi wypuściła listki na rabacie, a nasionka od Jotki i Ani też już wykiełkowały i roślinki mają małe listki ( rosną w doniczkach na parapecie). Resztę nasion wysieję bezpośrednio do gruntu na tej rabacie za mebelkami metalowymi

Bardzo mnie to cieszy zdjęcia bardzo klimatyczne Anitko , piękniusio
noemi 17:05, 28 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

tulipany zielono-białe mnie zachwyciły!! Czy jesteś w stanie mi podać ich nazwę? Baaaardzo chciałabym takie dokupić jesienią.

A komplet mebli i okrągły zakątek REWELACJA. Dopieszczasz ogród z olbrzymim smakiem
Oj wproszę się do Ciebie na kwakę , zobaczysz

Ps szara róza na stole zrobiła wczoraj furorę Dziękuję Ci i Ani za piekny prezent

Anitko zachwyciły mnie Twoje tulipan

Marzenko pokaż różę ... szarą ...ciekawość mnie zżera
Madzenka 17:15, 28 kwi 2013

Madzia coś w tym stylu ale jest szara idelanie taka sama jak podkładki na stół filcowe
https://www.google.pl/search?q=%C5%9Bwieca+r%C3%B3%C5%BCa&aq=f&oq=%C5%9Bwieca+r%C3%B3%C5%BCa&aqs=chrome.0.57j0&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&hl=pl#biv=i%7C2%3Bd%7CR78lFv6S20pGcM%3A
noemi 17:18, 28 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Madzia coś w tym stylu ale jest szara idelanie taka sama jak podkładki na stół filcowe
https://www.google.pl/search?q=%C5%9Bwieca+r%C3%B3%C5%BCa&aq=f&oq=%C5%9Bwieca+r%C3%B3%C5%BCa&aqs=chrome.0.57j0&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&hl=pl#biv=i%7C2%3Bd%7CR78lFv6S20pGcM%3A

dzięki ale ładna
Hannah 17:21, 28 kwi 2013

I dla Hannah specjalna inspiracja

DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!! A co to za trawa ? mam chyba podobną nie rozłazi Ci się za mocno, bo moja strasznie się rozprzestrzenia.
Enya73 17:32, 28 kwi 2013

Anita1978 napisał(a)
Zakątek z mebelkami klimatyczny, też mi się taki marzy...kule też super . Ja mam ciurkadełko z KUL ale jeszcze nie na rabacie, muszę znaleźć odpowiednie miejsce

Anitko, imienniczko moja Cieszę się, że Ci się u mnie podoba Ciurkadełko w kształcie metalowej kuli, to też fajny pomysł. Ja bym dała na białym żwirze blisko tarasu, żeby cieszyło oko