Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 16:20, 28 kwi 2013

asc napisał(a)
Jak białę to tylko Thalia

Anka wiesz, że "ona temu winna, na temu winna...." Czyli Ty. Rzez Ciebie narcyzy się u mnie pojawiły w ogrodzie, jesteś moją muzą

Mam thalię, dzisiaj obfocę
Madzenka 16:21, 28 kwi 2013

bociek napisał(a)
Troche sie zeszlo. Musialam dojsc do siebie po tych fotkach... Masz ogrod bombonierke. Jak Danusia... Cudnie, perfekcja i klasa.

A wiesz tak uporządkowany jest zawsze wiosną a potem coś mi się burzy latem się wściekam, że mi się ogród poczochrał.... taka roztopiona w słońcu bombonierka....
AgnieszkaW 16:23, 28 kwi 2013

Dziewczyny, skąd Wy bierzecie takie cudne białe narcyzy (u mnie tylko żółe i trochę kremowych, mam je już od dawna i szkoda wyrzucić, ale kolor nie mój).
Syla 16:25, 28 kwi 2013

Marzenko buziam imieninkowo Ja u siebie jednak na tą czerwień postawiłam i już więcej nie myślę
Jeszcze nie odpoczywam , zacznę od jutra ...... Opuchlaki doglebowo dostały dawkę leku na uśpienie a czy skutecznie tego nie wiem .....Pożyjemy , zobaczymy ..... Natomiast żurawki ładnie się zbierają , potrzebowały chwilki i deszczu który w nocy popadał .... Od razu wszystko się w ogrodzie ożywiło , chwasty również i sadzonki lipy której mam w nadmiarze za ogrodzeniem ... Większość nasionek intnsywnie kiełkuje
JulkAd 16:28, 28 kwi 2013

Marzenko miłego popołudnia
Ginger 16:41, 28 kwi 2013

Madżenko , a potworek ,który zimował w piwnicy Irenki przetrwał??
noemi 17:03, 28 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
NO i patyczki grabowe..... Kiedyś..... będą piękne.... Trzeba się uzbroić w cierpliwość....

U góry nic nie widać......

Podoba mi się ... i niedopatrzenie moje bo nie mam szafirków w gruncie ??? ... zapisuję na listę ... magnolie , tulipki dają czadu

Madzenka 17:16, 28 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Dziewczyny, skąd Wy bierzecie takie cudne białe narcyzy (u mnie tylko żółe i trochę kremowych, mam je już od dawna i szkoda wyrzucić, ale kolor nie mój).

Kupiłam u Kapiasów w czasie spotkania ogrodowiska i w necie na stronie frmy Benex
Przypomnij się jesienia będziemy wybierać
Madzenka 17:17, 28 kwi 2013

Syla napisał(a)
Marzenko buziam imieninkowo Ja u siebie jednak na tą czerwień postawiłam i już więcej nie myślę
Jeszcze nie odpoczywam , zacznę od jutra ...... Opuchlaki doglebowo dostały dawkę leku na uśpienie a czy skutecznie tego nie wiem .....Pożyjemy , zobaczymy ..... Natomiast żurawki ładnie się zbierają , potrzebowały chwilki i deszczu który w nocy popadał .... Od razu wszystko się w ogrodzie ożywiło , chwasty również i sadzonki lipy której mam w nadmiarze za ogrodzeniem ... Większość nasionek intnsywnie kiełkuje

Czyli jutro muszę zaplikować lancę opuchlakom....
Madzenka 17:18, 28 kwi 2013

Ginger napisał(a)
Madżenko , a potworek ,który zimował w piwnicy Irenki przetrwał??

Podobno przetrwał, ale tylko Irenka go widziała W grażu spleśniał