Czadowa donica! Zdradzisz na prive gdzie kupiłaś?
Polecam powojniki Multi Blue, Blue Angel. Multi Blue polecala Asc i świetnie się sprawował. Mam jeszcze trzecią odmianę ale musze psradzić w ogrodzie. Dosadziłam do nich białe pełne o lekkim odcieniu fioletu. Czekam na ekspolzję kwaitó w tym roku.
Czy na wystawie wschodniej nie będzie zbyt mało słońca.
W donicy dadzą radę tylko trzeba je nawozić i czy jest szansa na przeniesienie donicy na zimę do garaźy?
Gratulacje dla M za mega fajną ławkę!
Doczytałam, że donica z obi... U nas takich gpfajnych przecieranych nie było....
O rany!
Ale tutaj boskości się pokazały
Ławeczka + ognisko przepięknie wyglądają, nowocześnie i bardzo schludnie.
Szacun dla Męża
Donica czadowa, muszę znów do Obi zajrzeć!
A na nasadzenia trawkowo-czosnkowe nie mogę się doczekać.
Buziaki
Nieszko - dziękuję bardzo za pochwałę trawnika Chyba to usłyszał, bo rośnie jak wariat . Sialiśmy ubiegłej wiosny pod koniec marca. Nie wyglądał zachęcająco. Pełno było w nim perzu, ale po trochę, z masą odcisków na dłoniach po ręcznym ich usuwaniu udało się osiągnąć zadowalający efekt . Chwasty usuwałam też środkiem wybiórczym. Aguś z pewnością się zazieleni. A może dosiewaj lepszej trawy po aeracjii
To seria you & me ... Mam 5 szt ale jak takie pikne nie będą eksmituję!! I będziesz tego świadkiem Madziu
Gusiarz czy wiesz jaki to dokładnie rodzaj, bo ma śliczny kolor, chyba że traktowałaś ją nawozem do hortensji
Aga, jaka Ty masz trawe.... Angielska. Laweczka i miejsce na ognisko super, swietny pomysl i wykonanie.
Ja mam powojniki i wielkokwiatowe i te o malych kwiatkach. Nie mam z nimi zadnych problemow, ale one rosna standardowo w ziemi Powojnik musi miec nozki w cieniu, reszta w sloncu. W zeszlym roku dostawaly co tydzien florovit i bardzo pieknie rosly