Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

aga_k 11:43, 28 kwi 2013

ławka wygląda super a trawa..... po prostu miodzio u nas też pada ale to dobrze bo deszczyk potrzebny
Juzia 12:11, 28 kwi 2013

Śliczna ta hortensja
Madzenka 12:53, 28 kwi 2013

gusiarz napisał(a)
Kupiłam taką donicę i planuję jeszcze posadzić w niej powojnik przy wschodniej ścianie. Powojnik będzie się piął po stalowych linkach... strona wschodnia. Macie jakieś doświadczenie w uprawie powojników? Dadzą radę rosnąć w takich warunkach?? Podpowiedzcie proszę jakąś odmianę, która dłuuugo i obficie kwitnie. Kolor fiolecik lub róż - elewacja domu prawie biała więc musi się odcinać

Czadowa donica! Zdradzisz na prive gdzie kupiłaś?
Polecam powojniki Multi Blue, Blue Angel. Multi Blue polecala Asc i świetnie się sprawował. Mam jeszcze trzecią odmianę ale musze psradzić w ogrodzie. Dosadziłam do nich białe pełne o lekkim odcieniu fioletu. Czekam na ekspolzję kwaitó w tym roku.
Czy na wystawie wschodniej nie będzie zbyt mało słońca.
W donicy dadzą radę tylko trzeba je nawozić i czy jest szansa na przeniesienie donicy na zimę do garaźy?

Gratulacje dla M za mega fajną ławkę!

Doczytałam, że donica z obi... U nas takich gpfajnych przecieranych nie było....
Gabisia 14:04, 28 kwi 2013

O rany!
Ale tutaj boskości się pokazały
Ławeczka + ognisko przepięknie wyglądają, nowocześnie i bardzo schludnie.
Szacun dla Męża
Donica czadowa, muszę znów do Obi zajrzeć!
A na nasadzenia trawkowo-czosnkowe nie mogę się doczekać.
Buziaki
gusiarz 14:16, 28 kwi 2013

Nieszko - dziękuję bardzo za pochwałę trawnika Chyba to usłyszał, bo rośnie jak wariat . Sialiśmy ubiegłej wiosny pod koniec marca. Nie wyglądał zachęcająco. Pełno było w nim perzu, ale po trochę, z masą odcisków na dłoniach po ręcznym ich usuwaniu udało się osiągnąć zadowalający efekt . Chwasty usuwałam też środkiem wybiórczym. Aguś z pewnością się zazieleni. A może dosiewaj lepszej trawy po aeracjii
noemi 15:32, 28 kwi 2013

gusiarz napisał(a)
Deszczowo u nas... ale cieszę się z deszczu

śliczna pierwszy raz taką widzę Aga ławeczka i miejsce na ognicho pierwsza klasa ...zresztą cała reszta też miodzio
Madzenka 16:53, 28 kwi 2013

noemi napisał(a)

śliczna pierwszy raz taką widzę Aga ławeczka i miejsce na ognicho pierwsza klasa ...zresztą cała reszta też miodzio

To seria you & me ... Mam 5 szt ale jak takie pikne nie będą eksmituję!! I będziesz tego świadkiem Madziu
Gusiarz czy wiesz jaki to dokładnie rodzaj, bo ma śliczny kolor, chyba że traktowałaś ją nawozem do hortensji
noemi 16:56, 28 kwi 2013

aaaaaaa you & me nazwę kojarzę .... płatki ma niesamowite
stychaz 17:54, 28 kwi 2013

potwierdzam - pikna , ławeczka, palenisko, zielony dywan - super. macham
bociek 18:03, 28 kwi 2013

Aga, jaka Ty masz trawe.... Angielska. Laweczka i miejsce na ognisko super, swietny pomysl i wykonanie.
Ja mam powojniki i wielkokwiatowe i te o malych kwiatkach. Nie mam z nimi zadnych problemow, ale one rosna standardowo w ziemi Powojnik musi miec nozki w cieniu, reszta w sloncu. W zeszlym roku dostawaly co tydzien florovit i bardzo pieknie rosly