Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

giza 11:55, 28 kwi 2013

W końcu dotarłam i tutaj
Nooooo.....kopara mi opadła, o tak
Pięknie! Jaki ogrom pracy i pasji widoczny od razu!
I z czym ja do ludzi....Chyba czas zlikwidować wątek ...
bociek 12:45, 28 kwi 2013

Giza, oszalalas????!!!!! Jakie zlikwidowac!!!!
Kasiek 13:06, 28 kwi 2013

Giza....nu nu nu,uwazaj ,uwazaj ,bo jak my sie zbierzemy to tez zlikwidujemy Twoj pomysl
Kasiek 13:07, 28 kwi 2013

Marzenko ,prosze ,chodz na chwilke do mnie ,musze czyms zacienic nowa rabate ,moze bedziesz miala pomysla.Plisss
butterfly 14:27, 28 kwi 2013

Marzenka, mój M. też na początku nie interesował się niczym - ale jak ostatnio wróciłam z pracy, to on w tym czasie nawoził trawnik, jakaś saletra.
I oczywiście sypnął mi tez na moje rabaty.... - a ja kupiłam specjalne do róz, do bukszpanów, do hortensji.....
Alez byłam wkurzona... dobrze, że nie sypnął jakimś 100-dniowym, bo dopiero miałby przekichane...
Madzenka 16:13, 28 kwi 2013

butterfly napisał(a)
Marzenka, mój M. też na początku nie interesował się niczym - ale jak ostatnio wróciłam z pracy, to on w tym czasie nawoził trawnik, jakaś saletra.
I oczywiście sypnął mi tez na moje rabaty.... - a ja kupiłam specjalne do róz, do bukszpanów, do hortensji.....
Alez byłam wkurzona... dobrze, że nie sypnął jakimś 100-dniowym, bo dopiero miałby przekichane...

Potffory sobie same wyhodowałyśmy
Madzenka 16:14, 28 kwi 2013

giza napisał(a)
W końcu dotarłam i tutaj
Nooooo.....kopara mi opadła, o tak
Pięknie! Jaki ogrom pracy i pasji widoczny od razu!
I z czym ja do ludzi....Chyba czas zlikwidować wątek ...

Giza dzieki za uznanie ale jeśli Ci się podoba mój ogrod to mam nadzieję, że będzie źródło inspiracji a nie depresji
Zobacz wątek metamrofozy, tam są zdjęcia jak się zmieniają nasze ogrody dzięki forum.
Idę do Ciebie
Madzenka 16:15, 28 kwi 2013

bociek napisał(a)
Giza, oszalalas????!!!!! Jakie zlikwidowac!!!!

Rewolucje są najfajniesze Prawda Bociuś, ale żeby zaraz działkę sprzedać i dom zastawić
Madzenka 16:17, 28 kwi 2013

Sebek napisał(a)
Ja po prostu nie wierzę....gdybym u Ciebie nie był to bym pomyślał, że to zdjęcia z katalogu podrasowane foszotopem

A z okazji imienin wszystkiego najlepszego

Ja też mam okazję do świętowania, bo wczoraj zdobyliśmy trzecie miejsce na ogólnopolskim

Sebciu przecież wiesz, że ogród nabiera urody po 3 latach więc za rok buksiki dadzą czau. Myślę, że nawadnianie dużo daje ogrodowi. Widziałam jakie fekty byly w ogrodzie Domi po trzech latach.
Madzenka 16:19, 28 kwi 2013

Konstancja30 napisał(a)
Madżenko spóźniony buziak i najserdeczniejsze życzenia ...

zakochana w geometrii rabat ... odurzona porządkiem ale jednak z pierwiastkiem tak potrzebnego pazurka nieładu artystycznego ... co tu siem krygować jestem wyznawcą tych areałów od kiedy je zobaczyłam ... wczoraj zrobiłam wreszcie plan - projekt przedogródka ... i ... dorobimy schody do werandy z drugiej strony aby przedogródek był w "kjubowej" geometrii ... nie da się nie zauważyć tego iż wyznaję te rabaty Madżenkowe ... nie da ... ale co ja zrobię ... nie wiem jak mnie do tej jednak matmatyki przekonałaś ale jestem kwadratowa ... ...

Ojoj ale się będzie działo Izuś, ale będzie pięknie: te kjubikowe rabaty bukszpanowe z horti, hostami. Upchniemy jeszcze gdzieś białe róże i tulipanki?