Ewa Pszczelarnia - inkubator, cieplarnia - fajne określenia, nowe, nikt tak nie nazwał ogrodowiska

Ogrodowisko ogrodową rodziną

Staram się Wam wpoić dobre zasady ogrodnictwa, a nie ślepe i niemądre naśladownictwo jakie się rozpowszechniło, np. najgłupsze to mata-szmata

Szalone nawożenie i szalone opryskiwanie co chwila jak popadnie i czym popadnie.
A tak po prawdzie to chciałabym abyście nauczyli się jak ja, rozpoznawać co roślinie potrzeba i widzieć to już z daleka

Nie jestem fitopatologiem i najtrudniej rozpoznawać zmiany, choroby, szkodniki, czasem objawy wynikają z błędów już na początku, podczas sadzenia, to jest dla mnie najtrudniejsze i liczę na pomoc doświadczonych ogrodników w tym temacie.
Anita1978 - fajnie, czasem efekty mogą naprawdę zaskoczyć

mile oczywiście bo o to chodzi.
aga_szsz - też chyba popatrzę, bo bardzo się zmieniło przez te 10 lat.
Tytułem podsumowania - zdaję sobie sprawę, że wielu ludziom pomogłam, nakierowałam że teraz dają radę, ale też zawiodłam wielu ludzi, bo na prośby nie jestem w stanie każdemu pomóc, ale tak musi być, żebym nie wykończyła się psychicznie i fizycznie, tyle zostało zamieszczone, że poemat można by napisać a nawet powieść, trzeba tylko szukać i korzystać.