Kamila witaj, cieszę się, że się odezwałaś się po dłuższej przerwie, jak dla mnie za dużo kolorów, będzie za bardzo sztucznie, jeden soliter, ambrowiec spoko, tutaj masz wjazd na posesję musi być ekstra, ale w rabacie 3 kolory to max, chyba, że............łagodne przejścia
Agatko no to mnie zmartwilas... Ale może to tylko wrażenie na tym rysunku? W rzeczywistości przecież ta trzmielina z zurawka występuje u any_art , wśród nich zielony bukszpan. Jasno zielone czuprynki z jednej strony i ciemno zielone kulki danica to propozycja samej Danusi (zaraz znajdę to zdjęcie). Dorzucilam w zasadzie tylko tego bordowego rozchodnika, a to też zgapilam z jakiegoś zdjęcia umieszczonego przez Danusie przy jednym z artykułów (też postaram się znaleźć).
Witaj Kamilo. Wyczytałam u Agatki że nikt do Ciebie nie zagląda więc przyszłam się przywitać. Chętnie bym pomogła i poradziła ale ostatnio bardzo bardzo rzadko jestem na forum - nie możemy ogarnąć Naszego Synka z Brzuszkiem, wię czasu mało na wszystko. Na tą chwilę pozdrawiam i oczywiście w wolnej chwili zapraszam do Doliny Muminków. Na środku rabatki pomyśl może o perukowcu szczepionym na pniu, klonie, trzmieliny są bardzo ładne chyba że chcesz mieć coś zimozielonego.Pozdrawiam i uciekam bo Synek się Budzi.
Dobrze Ci idzie projektowanie.
Witam się po sąsiedzku.
Mi podoba się ta rabat, jest uporządkowana, a kolory są jaskrawe, bo są nienaturalne, z programu komputerowego. Kontrasty są dobre, bo rośliny podkreślają wzajemnie swoją urodę.
Jedynie bardziej podobałby mi się ambrowiec na środku tej rabaty, jako główny jej element.
Tak z boku to miałby uzasadnienie gdyby było kilka mniejszych drzew wzdłuż ścieżki.
To oczywiście moje osobiste odczucia.
Ha widzę, że Danusia Ci wszystko zaprojektowała. Nawet nie myśl, nic nie zmieniaj, działaj tak jak Dana nakazała.
Mi od czasu do czasu rzuci jedną podpowiedż, dokonam zmina i jestbpo prostu bosko.,