Miłkowo - sezon 2016-2022
13:36, 10 maj 2017
Gosia
a ja mu marudziłam o te kanty
z tym pokazowym, to nie przesadzaj, jak nigdy z robotą w polu jestem, zimnica u nas, rano 0 było, ale dzięki Gosiu
Eda
Kochana dziękuję za pamięć i życzenia
Edytko, podejrzewam że u ciebie też męski okaz, jak u Alicji, moje są bledziutkie, literatura podaję, że żeńskie takowe są że też chłopaki zawsze strojniejsze
Dzięki za kwiatucha
Yolka
Ciekawa literatura o głębiach
Metki przy powojnikach na pewno będą, warto je mieć. U siebie mam te przetestowane, czyli bezproblemowe, co rok są, w nowe już nie idę, niektóre zrobiły mi się nawet nazbyt inwazyjne
, ten o który piszesz to montana Mayleen, cudownie pachnie.
Potem polecę do was, obejrzę Twoje zakupy
i ważny kwiatuch dla mnie, mam ich kilka, zawilce od Jotki
te tulipany już u mnie 5 lat, bardzo je lubię

buczek złoty szybko startuje i mam 2 gratisowe jarzębiny, samosiejki, wyprowadzam je na pniu i w kule będę formować
miłorzęby liśćmi świecą
a ja mu marudziłam o te kanty
z tym pokazowym, to nie przesadzaj, jak nigdy z robotą w polu jestem, zimnica u nas, rano 0 było, ale dzięki Gosiu
Eda
Kochana dziękuję za pamięć i życzenia
Edytko, podejrzewam że u ciebie też męski okaz, jak u Alicji, moje są bledziutkie, literatura podaję, że żeńskie takowe są że też chłopaki zawsze strojniejsze
Dzięki za kwiatucha
Yolka
Ciekawa literatura o głębiach
Metki przy powojnikach na pewno będą, warto je mieć. U siebie mam te przetestowane, czyli bezproblemowe, co rok są, w nowe już nie idę, niektóre zrobiły mi się nawet nazbyt inwazyjne
Potem polecę do was, obejrzę Twoje zakupy
i ważny kwiatuch dla mnie, mam ich kilka, zawilce od Jotki
te tulipany już u mnie 5 lat, bardzo je lubię
buczek złoty szybko startuje i mam 2 gratisowe jarzębiny, samosiejki, wyprowadzam je na pniu i w kule będę formować
miłorzęby liśćmi świecą
Oto zdjecia