Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Dominika11 07:30, 24 maj 2017

Agatko ogród jak zawsze przepiekny aż zatyka jest tak uroczo cudnie

a nie masz szkodników na sosnach ??? bo moje zaczęły zrzerać i musiałam je potraktować chemią niestety
07_Rene 10:53, 25 maj 2017

Agania napisał(a)

Kanty....młody poszedł po bandzie...tak mogę poczuć Święto matki

Czekam kiedy moi chłopcy będą robić mi takie prezenty ALe z 10 lat musi minąć jak nic....

Agania napisał(a)
Tutaj kalina kwitnie i gałązka klona Drumondii

Aganiu, sztywnolistna jest taka ażurowa? czy to raczej taki zwarty krzak? Zastanawiałam się ostatnio czy jej nie kupić.

Piękne u Ciebie te szersze kadry. Festiwal barw i faktur

Pola 10:59, 25 maj 2017

Aga, powzdychałam kocham maj, choć tak szybko mija. Soczysta zieleń cudowna......zwolnić hmmmmm chyba na emeryturze.
sylwia_slomc... 11:01, 25 maj 2017

Jestem pełna podziwu jak sadząc rośliny komponowałaś, że teraz jedna druga podkreśla i nie ma zgrzytów , ani walki o miejsce
U siebie ciągle mi się wydaje jeszcze pusto w kilku miejscach , ale tam muszę niskich nasadzić bo już kolejne drzewa i krzewy nie wejdą. Już mnie cieszy to co widzę jak spaceruję i z kilku miejsc jestem zadowolona bo wiem , że będzie ładnie...reszta to jeden wielki znak?
malgorzata_s... 12:07, 25 maj 2017

Wszystko u Ciebie cudne ale klony to istne szaleństwoNigdzie chyba takie piękne nie są
Dorota123 18:01, 25 maj 2017

Czarujesz tymi pięknymi klonami, one wprowadzają do ogrodu piękne barwne plamy. Ich listki są tak delikatne, wyglądają jak śliczna koronka.
kasiek 19:48, 25 maj 2017

A jak tam krzewuszki u Ciebie? I czy róża na pergoli już odbija?
Agania 21:46, 25 maj 2017

kasja83 napisał(a)
Agania pięknie, soczyście zielono!!Wszystko pięknie rośnie-jakbyśmy wcale nie miały paskudnej wiosny

Fajnie mamy, wiosna ruszyła....co prawda z opóźnieniem, jest mokra, wciąź pada, ale bez przymrozków
Weekend ma być słoneczny
Agania 07:31, 26 maj 2017

07_Rene napisał(a)

Czekam kiedy moi chłopcy będą robić mi takie prezenty ALe z 10 lat musi minąć jak nic....

Aganiu, sztywnolistna jest taka ażurowa? czy to raczej taki zwarty krzak? Zastanawiałam się ostatnio czy jej nie kupić.

Piękne u Ciebie te szersze kadry. Festiwal barw i faktur

Reniu maluchy rwą się do pomocy prace ogródkowe to dla nich zabawa, później będą Ci robić angielskie kanciki

Kalinka sztywnolistna rośnie u mnie luźno, ale widziałam w ogrodach gęściutkie, moja rabata, na której ją posadziłam jest zadrzewiona i zakrzaczona, ma mało światła więc się wyciąga i jeszcze jej nie przycinałam
Agania 07:35, 26 maj 2017

Pola napisał(a)
Aga, powzdychałam kocham maj, choć tak szybko mija. Soczysta zieleń cudowna......zwolnić hmmmmm chyba na emeryturze.

To prawda mamy za mało czasu dla ogrodu, praca zawodowa, rodzina, dom, na końcu ogród...trudno zwolnić, ale będę próbować

Maj jest piękny, szkoda, że był zimny, jednak piękno w ogrodzie podkreśla i ukazuje kolory