ElzbietaFranka
18:23, 24 maj 2017

Mirka pokaz te liliowce. Dzisiaj kupilam 2 szt liliowcow "stell.. 2 szt dosyc fajne rozrosniete po 13 zl drogo, ale tam niech strace.
Tam gdzie ty kupowalas juz nie bylo towar wyczerpany. Jeszcze w albamar były, ale juz nie chcialam paczki, bo doszlam do wniosku, ze w tej chwili sa piekniejsze u naszych ogrodnikow.
Tez placilam przez internet rozne inne rosliny w granicach 5-6 zl takie drobiazgi a teraz w tej samej cenie takie dorodne, wiec nie ma co szalec wczesna wiosna. Szkolki podkrecaja a my sie nakrecamy.
Tak prawde mowiac juz nie bede sie napalac bo to nie ma sensu.
Nawet roze,ktore kupilam przez internet ledwo u mnie puszczaja paczusie, a po sasiedzku 10 zl drozej roze doniczkowe piekne dorodne.
Jutro kupie do doniczek roze miniatury do doniczek "roxy", "lupo".
Jeszcze u mnie nic w donicach nie rosnie. Wynioslam pelargonie.
Tam gdzie ty kupowalas juz nie bylo towar wyczerpany. Jeszcze w albamar były, ale juz nie chcialam paczki, bo doszlam do wniosku, ze w tej chwili sa piekniejsze u naszych ogrodnikow.
Tez placilam przez internet rozne inne rosliny w granicach 5-6 zl takie drobiazgi a teraz w tej samej cenie takie dorodne, wiec nie ma co szalec wczesna wiosna. Szkolki podkrecaja a my sie nakrecamy.
Tak prawde mowiac juz nie bede sie napalac bo to nie ma sensu.
Nawet roze,ktore kupilam przez internet ledwo u mnie puszczaja paczusie, a po sasiedzku 10 zl drozej roze doniczkowe piekne dorodne.
Jutro kupie do doniczek roze miniatury do doniczek "roxy", "lupo".
Jeszcze u mnie nic w donicach nie rosnie. Wynioslam pelargonie.