Cisów nie może być tam. Za dużo zachodu choć je uwielbiam. Chciałbym tam gdzie stodoła sąsiada świerki serbskie. Cały kąt + stodoła. Reszta musi być cięta, bo zabiorę sąsiadom całe słonko. Do ich domu musi być coś ciętego. Potem dziursko, bo ma być wiata na samochody. A potem (to już będzie przedogródek) chcialabym choiny. Ale na to przyjdzie czas . Chyba.
przepraszam za rysunki diupa jestem wiem , ale chcę żeby było widać o co chodzi
Bratki w sprzedaży u handlowców są do maja, choć może w tym roku będą krócej.
Czytałam że nie sadzisz bratków - Twoje piękne skrzynie pewnie by chciały, a dodane do róż wyglądałyby świetnie. Te wielkokwiatowe się tak nie rozsiewają co te małe.
Pomponelli i Leonardo u nich nie widziałam Resztę oczywiście mam od nich polecam szczególnie Artemis jest piękna Mam jej 5 szt. jest obłędna w 2 sezonie już po prostu szalała podczas kwitnienia
Jeszcze nie doszła, a już dziękujesz za kota w worku mam nadzieję, że roślinki wytrzymają do czasu dostawy, ale napite były porządnie i ziemi nie otrzepywałam, to powinny
Ta piękność to Ghita przepięknie pachnie, jest bardzo sztywna i buduje przepiękny krzak - parkowa Czy już rezerwujesz dla niej miejsce?
Ja dziś posadziłam bratki. Jutro może w końcu uda mi się dokończyć porządki na rabatach