Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ozdoby inne 23:27, 11 gru 2012

Do góry
grama napisał(a)

Ojjj Grażynko - reklamy Toyoty chyba nie oglądąłaś

A czemuż to? Nie kumam, bo faktycznie praktycznie nie oglądam tefała.

Majowie odwołali, bo nie wiedzieli, że jest taka fajna promocja Toyoty
Ogród z perspektywą na przyszłość 23:04, 11 gru 2012

Do góry
Boski ten świecący wianek Mnie zawsze zastanawia czy te lampki są na baterie czy idzie gdzieś kabel - na tyle długi, że się nie urwie razem z otwarciem drzwi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:59, 11 gru 2012

Do góry
Gratuluję
Spróbuję...bo dla chącego- nic trudnego ;-) 22:57, 11 gru 2012

Do góry
Sanki.....kiedy to było.....
Ogród niby nowoczesny ale... 22:55, 11 gru 2012

Do góry
Strasznie dużo u Was tego śniegu, nigdy bym nie pomyślał, że w Twoich okolicach będzie tego tyle
Ogród Dominiki 22:30, 11 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ahhh jak cudnie Już mi lepiej

Seba, no to chyba (?) nie trzeba Ci wiele do szczęścia... Dzięki Pozdrawiam!
Ogród Dominiki 22:21, 11 gru 2012

Do góry
Domi napisał(a)

Ahhh jak cudnie Już mi lepiej
Norweski ogródek... 22:18, 11 gru 2012

Do góry
Zdecydowanie wolę takie widoki na ekranie niż biało-czarny krajobraz za oknem
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:24, 11 gru 2012

Do góry
Aniu Art a my się zastanawiamy gdzie na narty jechać , tłuc się przez pół Europy z fajną ekipą, czy bliżej samotnie. Wot i dylemat!! Dopiero gdy sezon narciarski zakończymy myślimy o wakacjach. Ale w tym roku postanowione, dwa krótkie tygodniowe letnie urlopy!

Ania Asc - patynujemy narzędzia,, tej wersji się trzymamy Czytałam o fiku miku ja miałam iść na 20 i lenistwo mnie ogarnęło, już drugi dzień z rzędu....

Sebek - no fiesz! Jakąś ambitniejszą literaturę/lekturę być sobie zapodał!! Ale puste rabaty fakt, sama oczom nie wierzę! Ciekawe jak w tym roku wiosna u mnie w ogrodzie będzie wyglądać No i przecież bambusy autujemy

Rench - piesek wytresowany u Ciebie, mój na komendy reaguje kiedy ma ochotę Bombki 15 cm do wnętrza

Evchen - oświeć mnie pytaniem o elho??? Są duźe z bambusami, nie wiem czy o to Ci chodzi.?

Wieloszka - pozdrowienia dla prywatnego ogrodnika wiedziałam, ze mamy jakiś wspólny pierwiastek prezenty dla dziadków w weekend kupiłam, córce przez internet zamówiłam , jeszcze został mi M

Irenko - inspiracje są w komputerze, będziemy improwizować, nie stresuj się. W razie czego Aga Pe i Madzia zrobię bo mają zdolności w łapkach a my będziemy je rozmową zabawiać.
Qurche trzeba aparat naladować bo znów foch na całym ogrodowisku będzie za brak fot. I szefowa nas z forum przegoni!!!!

Daneczka - jak ja lubię jak podglądasz/zaglądasz !

Sławko - zaglądaj i linkuj inspiracje a serducha mi się od razu tak bardzo spodobały, uwielbiam czerwień na Boże Narodzenie i przy tej bieli ogrodu aż rażą w oczy Będą wisieć do Walentynek

Zaczarowana - już wszystkie przewertowałam, google nie pokazuje już nowych wyników

Bożenko - staruje część dziewczyn o 16 ja się najwcześniej o 16:30 pojawię

Bociek nie wyrazaj się tą ekstrakcją melduję, źe miodu ni zagotowałam a cytrynka się wymoczyła w spirycie. Od teraz będę dwuwariantowo zawsze robić

Kasik a dlaczego jesteś taka zajęta? Ja od tego tygodnia nie zabieram komputera z pracy trzeba się do świąt przygotować
Ozdoby inne 19:52, 11 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

A czemuż to? Nie kumam, bo faktycznie praktycznie nie oglądam tefała.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:09, 11 gru 2012

Do góry
Taki tam przykład rozwiązania ułatwiającego życie Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:59, 11 gru 2012

Do góry
Hej Sebek. Od dłuższego czasu przypatruje się twojemu ogrodowi- śliczny. Widzę,że masz sporą wiedzę na temat roślin,pielęgnacji... często radzisz innym. Dekoracje świąteczne cudne- jestem pod wrażeniem,że mężczyzna może tak sobie radzić w dekoracyjnych sprawach.Pozdrawiam.
Ozdoby inne 16:56, 11 gru 2012

Do góry
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:30, 11 gru 2012

Do góry
Sebek i Danuś dzięki Czytając ten artykuł i oglądjąc zdjęcia dostałam olśnienia Muszę poprosić kolegę z Kubusiowa, który zajmuje sie wycinką żeby mi tego przywiózł Nasypie i nie będę miała pielenia ścieżek BOMBA!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:43, 10 gru 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
...a właśnie... odnośnie artukułów.... W ogrodzie Biddulph Grange Garden jest warzywnik. Co jest wysypane na ścieżkach tego warzywnika????

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to chyba była kora...albo coś związanego z obróbką drewna
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:36, 10 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Coś trzeba przed snem poczytać
Dobranoc i do jutra

Coś trzeba A dzisiaj mnie wzięło na czytanie Twojego pierwszego wątku I nie tylko miło popatrzeć na dom, ale na pustki na rabatach również Pozdrawiam
Ogród Dominiki 22:36, 10 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Dawno nie byłam...pozdrawiam serdecznie Dominiko i córcię też

Dziękujemy Irenko. Fajnie, że zajrzałaś, ale u mnie nuda....totalna nuda...nic się nie dzieje, więc wiele nie straciłaś. Agnieszka i Sebek chcieli mnie pobudzić do twórczego działania, ale oparłam się pokusom wyskoczenia do ogrodu z aparatem.
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:06, 10 gru 2012

Do góry
Dobrze Ale gratuluję samodzielnego naładowania akumulatora - ja już po drugiej jeździe musiałem sam doładowywać, bo Felka zapalić nie chciała - ale jeździ

PS - te pierniki bombowo wyglądają
Postawić trawkę nad i... 18:03, 10 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Szczerze to jodły koreańskiej nie kupuj - bo to foremna na pewno nigdy nie urośnie...Lepiej świerka serbskiego - tylko z pewnego źródła - bo może je masz w projekcie?

...serba nie widziałam w sprzedaży na święta...może muszę lepiej poszukac... dobrze że radzisz z tą jodłą...nie kupuje więc...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:30, 10 gru 2012

Do góry
Z takim tempem to pod koniec tygodnia meble będzie można zamontować

Ja na ostatnie zimowe zdjęcia nie napisałem posta, bo zapomniałem z wrażenia

Jak wkleisz kuchnię to na pewno będzie duuuży odzew
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies