Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Loosiuu 22:26, 10 gru 2012

http://hayefield.files.wordpress.com/2011/10/085_thumb1.jpg?w=460&h=345 czy takie coś uzyskam poprzez śmiałka ?? na zdjęciu jest właśnie trzęślica
Domi 22:32, 10 gru 2012

Enya73 napisał(a)
Domi, Ela inaczej nazwała swój wątek, a w podpisie nie ma bezpośredniego linka, ale już ją po nicku zidentyfikowałam

No to super, że się odnalazłyście Dziewczyny
Domi 22:34, 10 gru 2012

Wieloszka napisał(a)

Dopadł mnie fotograficzny leń i nie chce mi się robić zdjęć na mrozie. A w ogóle mam taki ładny śnieg w ogrodzie bez śladów butów...po co go psuć???

No to wyobraź sobie, że moi chłopcy (wszyscy trzej, ten największy też ) uhahani pierwszym śniegiem jeździli po zmrożonym trawniku motorem!!! A do niego zaprzęgli sanki! Zabawę mieli przednią, tylko nie wiem, czy wiosną nie trzeba będzie trawnika zakładać od nowa... na bagatela 15 arach...

Musieli mieć świetną zabawę Ciekawe kto był pomysłodawcą....
Domi 22:36, 10 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Dawno nie byłam...pozdrawiam serdecznie Dominiko i córcię też

Dziękujemy Irenko. Fajnie, że zajrzałaś, ale u mnie nuda....totalna nuda...nic się nie dzieje, więc wiele nie straciłaś. Agnieszka i Sebek chcieli mnie pobudzić do twórczego działania, ale oparłam się pokusom wyskoczenia do ogrodu z aparatem.
agniecha973 22:39, 10 gru 2012

Domi 22:42, 10 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Domi nie daj się prosić, poddaj się leczeniu! i nadal pstrykaj! Może trzeba akumulatory naładować?
Forum nie może sie doczekać:
A. Bajecznych zdjęc ogrodu
B. Cudownych zdjęć iluminacji świątecznej
C. Powalającej na kolana dekoracji choinki - no na tę możemy jeszcze poczekać równe dwa tygodnie

Próżna strona mojego EGO przeczytała i uśmiecha się z zadowolenia Fotki będę robić jak już wszystko będzie gotowe. Dzisiaj zbrukałam śnieg wieszając ozdoby w ogrodzie
Madzenka 22:43, 10 gru 2012

Domi napisał(a)

Domi nie daj się prosić, poddaj się leczeniu! i nadal pstrykaj! Może trzeba akumulatory naładować?
Forum nie może sie doczekać:
A. Bajecznych zdjęc ogrodu
B. Cudownych zdjęć iluminacji świątecznej
C. Powalającej na kolana dekoracji choinki - no na tę możemy jeszcze poczekać równe dwa tygodnie

Próżna strona mojego EGO przeczytała i uśmiecha się z zadowolenia Fotki będę robić jak już wszystko będzie gotowe. Dzisiaj zbrukałam śnieg wieszając ozdoby w ogrodzie

Trzymamy za słowo!
Domi 22:43, 10 gru 2012

Łoosiuu napisał(a)
Domi, chciałem cię zapytać czemu odradzasz śmiałka darniowego?? Zastanawiam się nad nim, ale nie wiem czy nie lepsza byłaby trzęślica modra...tylko czy ona dawałaby taką mgiełkę na rabacie??

Tutaj pisałam o moich doświadczeniach ze śmiałkiem:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1067-ogrod-dominiki?page=22#post_6

Trzęślica daje mgiełkę, ale jest niższa od śmiałka (zaznaczyłam kółkiem trzęślicę):

Domi 22:57, 10 gru 2012

agniecha973 napisał(a)

Agnieszko, przesyłam buziaki
KasiaWB 23:00, 10 gru 2012

Pozdrawiam ciepło i również czekam na świąteczny ogród