Biało różowy ogród za płotem.
23:57, 28 cze 2016
Mimo wielu porażek jakim jest na przykład okropnie zachwaszczony trawnik, czego nie widać świeżo po pierwszym koszeniu. Cały rok plewienia terenu pod trawnik praktycznie nic nie dało bo chwastnica i jeszcze z 10 innych gatunków chwastów wyrosło na potęgę, ale się nie poddam, wiele roślin nie chce współpracować, a niektóre okazały się marnej jakości, kilku nadal kupić nie potrafię.
Jeszcze sporo zostało do zrobienia i dopracowania, a jakiś efekt rośliny zaczną robić dopiero w przyszłym sezonie to mimo przeciwności jestem dumny z tego co zrobiłem bo wszystko począwszy od planowania, projektu, zakupów, wykonania zrobiłem samodzielnie, a prace nad całością to spokojnie 85% tylko mój udział. Brukarz, instalator, ogrodnik, projektant i maruda w jednym
Pod koniec i tak zostałem położony na łopatki
Jeszcze sporo zostało do zrobienia i dopracowania, a jakiś efekt rośliny zaczną robić dopiero w przyszłym sezonie to mimo przeciwności jestem dumny z tego co zrobiłem bo wszystko począwszy od planowania, projektu, zakupów, wykonania zrobiłem samodzielnie, a prace nad całością to spokojnie 85% tylko mój udział. Brukarz, instalator, ogrodnik, projektant i maruda w jednym

Pod koniec i tak zostałem położony na łopatki