Bryły są od zawsze, ale stare miejsce nie dawało nic, poza tym, że stały tam, Teraz jest znacznie lepiej, pod warunkiem, że są umyte clinem. Po ulewie są zacieki, więc częste czyszczenia konieczne
Danusiu wiadomo że prace w ogrodzie to radość ale może ty trochę spasuj. Tak zaraz po chorobie to nie bierz od razu tyle naraz do zrobienia. Pozdrawiam serdecznie
Danusiu, dobrze, że już po chorobie, teraz może temperatury będą normalnie to i z pracami będzie lżej.
Mało pokazujesz ten swój paprociowy (i nie tylko )zakątek. To ostatnio moje ulubione klimaty. Jaka to paproć na zdjęciu?
Pozdrawiam Viva Kolorowy ogród na piasku
".....aby życie mi nie było obojętne, abym zawsze kochał to co piękne i na czyjejś dłoni pozostawił ciepły ślad" (autor nieznany)
Uwielbiam! Wszystkie odcienie zieleni w Twoim ogrodzie się mieszczą. A do tego subtelnie wyłaniają się kolorki. Twój ogród to najlepsze dla Ciebie lekarstwo! Zdrówka i czasu ogrodowego więcej!