Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród Dominiki 21:00, 16 lis 2012

Do góry
Domi napisał(a)

Juziu_G, fajnie, że zaglądasz. Zaciekawiłaś mnie tymi workami-muszę doczytać u Ciebie o co chodziło.

Nie warto się męczyć przedzieraniem przez mój nudny wątek
W czarnych workach miałam zebraną korę z rabaty i jakoś mi te worki na zdjęcie wlazły.
Zapewniłam tylko, że to nie trupy, ale Sebek mi chyba nie uwierzył

Najważniejsze,żeby Policja uwierzyła,że to była tylko kora

Jak nie uwierzą to wezmą do analizy

I wyjdzie..., że nieprzekompostowana
Ogród w Tarnowie 20:49, 16 lis 2012

Do góry
Gratuluję kolejnego dyplomu - tak perfekcyjna perfekcja nie może zostać niezauważona
Verbena bonariensis - werbena patagońska 20:13, 16 lis 2012

Do góry
Coś mi się zdaje, że Sebek ma dużo
Pszczelarnia 20:12, 16 lis 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Doniczki na ziemi: najpierw nimi okrywałam cukinie jak były przymrozki, potem na nich robiłam tunel dla cukini jak w dalszym ciągu były przymrozki (konstrukcja), potem na nich opierały się cukinie, a teraz wyznaczają miejsce czekające na coś w (dalekiej) przyszłości.
A wiszące na kijkach - nie mają chyba zastosowania, może pokazują teren jagodnika otoczony różą?

Obwódki będą zagęszczane przez dosadzanie.

Ten zakątek jest młody (nie ma roku) i trwają przy nim prace - byle do wiosny. On jest taki nieskończony. Ale co jest skończone w moim ogrodzie?

To pytanie chyba zadaje sobie każdy A odpowiedzią jest chyba : JA - po kilku(nasto)godzinnej pracy w nim - ale jakże satysfakcjonującej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:07, 16 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Zaprosisz? na kielicha?

Już jesteś zaproszona tylko nieco później może już wtedy nawet salon będzie wyremontowany?

Ale jakbyś znów jechała do Konrada czy gdzieś to wpadaj

Ty Madżenko też
Ogród Dominiki 19:51, 16 lis 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Juziu_G, fajnie, że zaglądasz. Zaciekawiłaś mnie tymi workami-muszę doczytać u Ciebie o co chodziło.

W czarnych workach miałam zebraną korę z rabaty i jakoś mi te worki na zdjęcie wlazły.

Najważniejsze,żeby Policja uwierzyła,że to była tylko kora
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:41, 16 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Hmmm - chyba wiem co zasadzę do gazonów, żeby się od sąsiadki zasłonić Tylko powiedz, że to będzie już takie w tym samym roku po posadzeniu?

Kiedy koniec mordęgi? Jeśli chodzi Ci o remont sam nie wiem Ale od tego kurzu pylicy dostanę Jutro chyba położą gładź, bo dzisiaj wprawili drzwi i luksfery. Mimo wszystko szybko im idzie

My mieszkaliśmy z fachowcami od gładzi pól roku, a fachowcy wyglądali jak piekarze, nasze garnki i talerze także.
Muszę chyba zeskanować to zdjęcie, bo śmieszne jest.

Koniecznie Aż tak wielkiego kurzu nie ma jak w zeszłym roku, gdy kilka ścian poszło, ale biało jest Ale jest już podłoga i prawie w całości pomalowane ściany - dość ładny kolor wyszedł - będzie ładny kontrast dla białego drzewa-wieszaka Teraz tylko czekamy na stolarza z meblami i elektryka, bo od razu doprowadzam kontakt na zewnątrz, co by było wygodniej choćby lampki zaświecić na święta
A co w ogrodzie - jest już biało Na szczęście tylko od szronu Chyba jutro jeszcze zetnę jeżówki, bo kiepsko wyglądają ...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:19, 16 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Hmmm - chyba wiem co zasadzę do gazonów, żeby się od sąsiadki zasłonić Tylko powiedz, że to będzie już takie w tym samym roku po posadzeniu?

Kiedy koniec mordęgi? Jeśli chodzi Ci o remont sam nie wiem Ale od tego kurzu pylicy dostanę Jutro chyba położą gładź, bo dzisiaj wprawili drzwi i luksfery. Mimo wszystko szybko im idzie

My mieszkaliśmy z fachowcami od gładzi pól roku, a fachowcy wyglądali jak piekarze, nasze garnki i talerze także.
Muszę chyba zeskanować to zdjęcie, bo śmieszne jest.
Ogród Dominiki 17:31, 16 lis 2012

Do góry
Domi napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:36, 16 lis 2012

Do góry
Dziękuję serdecznie za gratulacje
Aga - nie okrywam - za wcześnie jest Jak będzie przez kilka dni temperatura poniżej zera to wtedy zacznę
Naklejki na szybę Ogrodowisko zamkn. 16:33, 16 lis 2012

Do góry
Mi się trzecia najbardziej podoba
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:47, 16 lis 2012

Do góry
Sebek kierowca?? no to gratuluję
Pookrywałeś już swoje roślinki na zimę, bo u mnie mrozik, bukszpany marzną, tulipany nie posadzone..
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:01, 16 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Może zapolujemy na Bronisze?

Jestem za!!! tam tyle cudów, jak dla mnie

Tylko jeśli nie jesteś konsekwentna to kilka tysiaków przy sobie miej - a przynajmniej kilkaset - bo te latarenki, detale do domów, te tysiące świeczek, świeczników, serwetek, ramek i wszystkiego co po drodze - no i te kfffiatki - nie wyjdziesz stamtąd

A bez płotu - znacznie lepiej

super, ze i u ciebie akceptacja...a te tysiące..brr, będę konsekwentna, zdyscyplinowana, poślinię się ile wlezie, no bo lotem i tak się nie da zabrać, może to nieźle
Po prostu ogród... 07:35, 16 lis 2012

Do góry
Sebek - w tych wiankach mocnych kolorów już nie będzie, ale inne będą z czerwonymi kokardkami, bo to taki klasyczny świąteczny kolor

Justi - a z czego wiłaś swoje wianki? z brzozowych gałązek fajnie można formować są bardzo elastyczne

Bogdzia - dzięki Bożenko, miejscami jednak widać prześwity zwłaszcza na zewnątrz, ale podkład jest w tym samym kolorze co szyszki więc nie rzuca się mocno w oczy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:53, 15 lis 2012

Do góry

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:42, 15 lis 2012

Do góry
Ha - pierwszy! Nowy awatarek - holenderski?
Holandia w jesiennych kwiatach i trawach 22:31, 15 lis 2012

Do góry
Leida napisał(a)

Jakbym stworzył takie coś u siebie to nadałbym sobie przydomek geniusz - mój ideał, jeśli chodzi o rabatę
Cis - Taxus 20:28, 15 lis 2012

Do góry
Wyczytałem, że po zakończonym okresie wegetacyjnym opryskujemy iglaki promanalem - ja nigdy go nie stosowałem, ale może warto spróbować?
Po prostu ogród... 19:43, 15 lis 2012

Do góry
Bardzo ładne Do tego jeszcze coś iglastego i trochę mocnego koloru - i będzie bosko
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:46, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Mam na zadanie opisać czym jest dla mnie niebo...I tak sobie myślę, czy nie napisać linka do Twojego ogrodu

Jestem zaszczycona, ale może najpierw zrobię zdjęcia z nieba, czyli z podnośnika koszowego?

Czyli dojrzałaś do tej decyzji?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies