Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Wieloszka 10:37, 16 lis 2012

Domi napisał(a)
Teraz będzie nocny hurt:
Wieloszko, dlaczego mnie wyzywasz od perfekcjonistek? Ja też się muszę gimnastykować, zeby nie było widać na zdjęciach:
1. Mojego domu.
2. Domu sąsiada po lewej.
3. Domu sąsiada na wprost tarasu.
4. Skrzynki elektrycznej.
5. Dziur w nasadzeniach.
6. Klimatyzatora.
ale już mniem siem nie kcem i dlatego ujawniłam punkty 5 i 6.

Bo mnie wyzywają od perfekcjonistek - całkiem niesłusznie, bo Ty nią jesteś A to wielki komplement, nie potwarz A w ogóle co to za barbarzyńska pora jakaś??? Moje dzieci wstawały o 5 rano, ale 3.05 to już przegięcie Chyba, że winna bezsenność, nie córcia
Juzia 17:31, 16 lis 2012

Domi napisał(a)

Juziu_G, fajnie, że zaglądasz. Zaciekawiłaś mnie tymi workami-muszę doczytać u Ciebie o co chodziło.

Nie warto się męczyć przedzieraniem przez mój nudny wątek
W czarnych workach miałam zebraną korę z rabaty i jakoś mi te worki na zdjęcie wlazły.
Zapewniłam tylko, że to nie trupy, ale Sebek mi chyba nie uwierzył
Gardenarium 18:12, 16 lis 2012

Właśnie niedawno nadrobiłam 4 odcinki Dextera najnowszy, 5 sezon, Twój ogród i jego horrory to pikuś w porównaniu z tym
Ale mnie to nawet te horrory się podobają

Instagram Ogrodowiska
Domi 18:41, 16 lis 2012

ola napisał(a)
Możesz spokojnie jeszcze ujawnić puntk 1 z Twojej "czarnej listy" . Ta piękna, ciemna, klinkierka, którą gdzieniegdzie troszkę widać zapowiada bardzo ciekawy ten punkt 1.

Lecę od końca listy Kolejną zaprezentuję skrzynkę elektryczną, ale muszę nabrać znowu odwagi
Domi 18:44, 16 lis 2012

Evchen napisał(a)
Domi, zacznę oglądać horrory. Przekonałam się, że są fascynująco piękne

Może zacznij od sagi "Zmierzch"... po zmroku nie widać dziur,klimatyzatorów i innych takich.
Domi 18:54, 16 lis 2012

Wieloszka napisał(a)

Teraz będzie nocny hurt:
Wieloszko, dlaczego mnie wyzywasz od perfekcjonistek? Ja też się muszę gimnastykować, zeby nie było widać na zdjęciach:
1. Mojego domu.
2. Domu sąsiada po lewej.
3. Domu sąsiada na wprost tarasu.
4. Skrzynki elektrycznej.
5. Dziur w nasadzeniach.
6. Klimatyzatora.
ale już mniem siem nie kcem i dlatego ujawniłam punkty 5 i 6.

Bo mnie wyzywają od perfekcjonistek - całkiem niesłusznie, bo Ty nią jesteś A to wielki komplement, nie potwarz A w ogóle co to za barbarzyńska pora jakaś??? Moje dzieci wstawały o 5 rano, ale 3.05 to już przegięcie Chyba, że winna bezsenność, nie córcia

No właśnie, całkiem niesłusznie Nie wiem, doprawdy nie mam pojęcia, kto mi taką opinię wyrobił A co Ty Aga chcesz od godziny 3 nad ranem? Ja o 3 nie wstaję a kładę się spać. A tak seriostatnio podczas usypiania Marty mnie też "wywala", więc o 3 nad ranem jestem wstępnie wyspana.
Madzenka 19:01, 16 lis 2012

Domi jak fajnie, że Cię wywala do snu to częściej z nami jesteś nad ranem . A ja bym sobie kilka zdjęć szronu u Ciebie obejrzała
agniecha973 19:05, 16 lis 2012

Ja też Ale Domi mogła zaspać na szron, bo jak o 3 nad ranem buszowała, to później odespać trzeba było.
Ginger 19:05, 16 lis 2012

Domi jak wsadzę do ziemi moją brzozę to jakoś specjalnie ją zabezpieczyć bo już jednak noce zimne są ?
Gardenarium 19:09, 16 lis 2012

Podlej przede wszystkim, potem zrób kopczyk z kory na bryłę korzeniową.

Postępuj ogólnie, jak przy sadzeniu drzew https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/283-latwe-ogrodnictwo-jak-sadzic-drzewa-i-krzewy

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies