Justi niestety to już jesień a po niej najgorsza pora roku czyli zima, brrr
Urszulla w swoim wątku pokazała niedawno jak zrobić z liści klonu róże. Jadąc do domu po pracy zatrzymałam się w lesie i nazbierałam liści, i są róże. Ula dzięki za linka
Takie też śliczne i coś czuję, że tu już nie będzie więcej koloru. Ja dziś uwiłam jeden, ale krzywo mi jakoś wyszło i nie da się naprostować. Będzie jajo
Sebek - w tych wiankach mocnych kolorów już nie będzie, ale inne będą z czerwonymi kokardkami, bo to taki klasyczny świąteczny kolor
Justi - a z czego wiłaś swoje wianki? z brzozowych gałązek fajnie można formować są bardzo elastyczne
Bogdzia - dzięki Bożenko, miejscami jednak widać prześwity zwłaszcza na zewnątrz, ale podkład jest w tym samym kolorze co szyszki więc nie rzuca się mocno w oczy
...światecznie już u Ciebie sylwuś... robisz wspaniałe rzeczy no i to chyba Twoje hobby...brawo...zazdroszczę pozytywnie bo takiego talentu bardzo mi brakuje... pozdrawiam słonecznie i cieplutko....miłego weekendu...
Wianki w stonowanych kolorach...śliczne
Wcześnie zaczynasz....ja cieszę się jeszcze dyniami...oby jak najdłużej, choć te poranne przymrozki dały im w kość...
Klonowe róże też ładne...
Pozdrawiam ciepło