Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

barbara_kraj... 22:56, 15 lis 2012

Irenko, a ja ciekawa jestem co Twoje zwierzaki o tych wszystkich 'ogrodowych przewrotach' myślą?
betysia 06:36, 16 lis 2012

Irenus...cudnie,ze jestes....wiem, wiem gosc w dom......
cudny kwiatuszku nasz duzo zdrowka, duzo slonka i duzo radosci ci zycze na nadchodzacy weekend!!!!!!!!!!!!!!!!
buziakuje i tulisiam jak zawsze!!!!!!!!!!!!!
Urszulla 07:44, 16 lis 2012

MACHAM
Evchen 10:09, 16 lis 2012

Buziam Zaległości nie do nadrobienia ... ale weekend przed nami
Milka 10:53, 16 lis 2012

baraga1904 napisał(a)
...pięknie... i Ty taka szczęśliwa...otoczenie wspaniałe - dobry pomysł z usunięciem płotka - będzie otwarta przestrzeń i cały ogród widac...
...jak się zrobi winko, wpadnę na degustację...

to się cieszę, ze też pochwalasz demolkę, a zaproszenie otwarte 23.12 minie 6 tygodni bulgotania i potem chyba jeszcze coś się robi
Milka 10:54, 16 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Winko świetna rzecz, ja też już nasze próbowałam.... pierwsza klasa. a Pucek też wygląda jakby czekał na efekty fermentacji winogron... ale ponieważ o to go nie podejrzewam to daję batona za jego myśli
Może się zastanawia co ta pańcia wyprawia, płotek rozwala, doniczki przestawia, grabiami wywija i jeszcze to wszystko foci.... i po co tyle zamieszania ??? Nie lepiej to poleżeć w skrzynce i słoneczkiem się nacieszyć?

Eliza, może napisz jak po kolei wy robiliście, zwłaszcza, że pyszne wyszło
a co piesa, chyba tak właśnie sobie myślał, jak piszesz
Milka 10:56, 16 lis 2012

zbigniew_gazda napisał(a)

Wysublimowane dania to ja umiem robić Martku, różne takie ale od wielkiego dzwonu robię, no i ten dzwon chyba nadchodzi.

Absolutne nie stwierdzam,że nie potrafisz tylko nie koniecznie lubisz gotować To zaczerpnięte z twojego wyznania całkiem niedawno gdzieś u kogoś na wątku )))))
Zazdroszczę Irence i muszę chyba zejść coś szturchnąć z tego gadania ))))))))))))))))))))

zimą apetyt nam się zwiększa..ja już z pół kilo utyłam podjadam ciacha!!!

E tam - pół kilo to się waga myli hi hi hi.

Zbysiu, że też ja na to nie wpadłam!! więc zmartwienia nie ma, ciacha do łask wracają
Milka 10:58, 16 lis 2012

asc napisał(a)
Pucuś stwierdził.... świat stanął otworem.... granice zlikwidowali .....
Duuuuuuuużo lepiej jest
Zabawiaj gości... a potem wróć..bo bez Ciebie trochę czegoś mi na forum brakuje

A wiesz, że psy miały zafrasowane miny, no bo tak wkoło musiały zasuwać, a tu faktycznie wszystko otworem stoi..mnie też łatwiej tam się teraz dostać do cięcia i grabienia, same plusy..

gość nie ma źle, ale ja też ciut wolnej przestrzeni muszę mieć, no i jak tu nie zaglądać po taki widok...zmrożony koperek
Milka 11:00, 16 lis 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Bez płotka o niebo lepiej a pieski przeurocze. Tylko im pewnie troszkę żal że Pańcia nie zamieszkała z nimi w budzie.

cieszę się, że też jesteś za.. z tą budą nie wiadomo, jak mąż zechce mnie wymienić na nowy model..., to chociaż ciepłe lokum mam, ha, ha
Milka 11:01, 16 lis 2012

Sebek napisał(a)

Może zapolujemy na Bronisze?

Jestem za!!! tam tyle cudów, jak dla mnie

Tylko jeśli nie jesteś konsekwentna to kilka tysiaków przy sobie miej - a przynajmniej kilkaset - bo te latarenki, detale do domów, te tysiące świeczek, świeczników, serwetek, ramek i wszystkiego co po drodze - no i te kfffiatki - nie wyjdziesz stamtąd

A bez płotu - znacznie lepiej

super, ze i u ciebie akceptacja...a te tysiące..brr, będę konsekwentna, zdyscyplinowana, poślinię się ile wlezie, no bo lotem i tak się nie da zabrać, może to nieźle