Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:24, 11 lis 2012

Do góry
Sebek aaaaaaż tak długich chyba nie ma odrostów
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 15:08, 11 lis 2012

Do góry
Dobrze, że jest już lepiej Pozdrawiam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 14:59, 11 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ja się nie mogę napatrzeć na te donice - bambusy prezentują się w nich bosko - nawet nie wiem czy nie zgapię tego pomysła w przyszłości

U mnie na Boże Narodzenie co roku jest inny kolor - w zeszłym roku było różowo w tym roku chyba będzie czerwono I co najlepsze na zewnątrz już mam pomysł co i jak ubrać, a wewnątrz mam tylko pomysł na kominek dopiero - i wazony w kuchni

Sebek wsiądziesz w babcię Felkę i po bambusa do mnie przyjedziesz Kup tylko donice na wiosnę

Widzę, że poczucie humoru Cię nie opuszcza
Bałbym się nią tyle jechać Po za tym ten co został w ziemi pewnie puści takie korzenie, że u mnie wyrosną jego odrosty
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:53, 11 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
Jestem zaskoczona, że w miskancie masz co wiązać.. to taki mały drapichruścik był...
I zaskoczona po raz drugi... Sebek szuka kurtki NA NARTY... a mówi, że nie będzie jeździł..... Iza będziesz miała kompana do walki z klepkami Zawsze w grupie raźniej....
Obiecałam sobie do wieczora uporządkować firmowe papierzyska.. a ja co robię.... kukam na forum.. oj słabej jestem woli..... a może to tak już mimo woli????

Ta kurtka nie tylko na narty się przyda - jednak mam nadzieję, że uchroni mnie od dostania się śniegu tam gdzie go nikt nie lubi bo gleb zaliczę pewnie niezliczoną ilość - zakładając, że pojadę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 14:48, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja się nie mogę napatrzeć na te donice - bambusy prezentują się w nich bosko - nawet nie wiem czy nie zgapię tego pomysła w przyszłości

U mnie na Boże Narodzenie co roku jest inny kolor - w zeszłym roku było różowo w tym roku chyba będzie czerwono I co najlepsze na zewnątrz już mam pomysł co i jak ubrać, a wewnątrz mam tylko pomysł na kominek dopiero - i wazony w kuchni

Sebek wsiądziesz w babcię Felkę i po bambusa do mnie przyjedziesz Kup tylko donice na wiosnę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 14:38, 11 lis 2012

Do góry

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 12:25, 11 lis 2012

Do góry
Jestem zaskoczona, że w miskancie masz co wiązać.. to taki mały drapichruścik był...
I zaskoczona po raz drugi... Sebek szuka kurtki NA NARTY... a mówi, że nie będzie jeździł..... Iza będziesz miała kompana do walki z klepkami Zawsze w grupie raźniej....
Obiecałam sobie do wieczora uporządkować firmowe papierzyska.. a ja co robię.... kukam na forum.. oj słabej jestem woli..... a może to tak już mimo woli????
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:49, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Też poczytałem bloga....po egzaminie udałem się za poszukiwaniem spodni i butów zimowych- moje wymagania były podobne - po przejściu galerii wzdłuż i wszerz wróciłem ze swetrem ... I chyba poczekam na wyprzedaże

bo tak zawsze jest jak czegoś szukasz, to za chiny nici z tego... przynajmniej ja tak mam

dokładnie ... a jak idę tylko sie poszwędać to znajduję mnóstwo potrzebnych rzeczy ... wczoraj zamiast kurtki były buty ... i coś jeszcze ... płaszczyk - kurteczka ... zainspirował mnie ... w sklepie gdzie szalik kosztował pół mojej pensji ... dlatego przytomnie żeby nie zemdleć na cenę inspiracji nie spojrzałam za to na nią tak ... coś jak klasyczny płaszcz ... ale rękaw w 2/3 to materiał a 1/3 to warkoczowe sploty wełny ... i podwójny kołnierz też w fuzji materiał wełna ... muszę do niego wrócić ... i mam pomysła
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:33, 11 lis 2012

Do góry
Jak ja kocham te nieogrodowe rozmowy Szczerze to znalazłem idealne spodnie dla mnie - ale za 219 złotych Dlatego na wyprzedaże zaczekam - wtedy na prawdę się opłaca kupić duuużo rzeczy

A kurtkę zimową na szczęście już mam - nawet kilka - w tym roku z myślą o nartach sobie kupiłem
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:25, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Też poczytałem bloga....po egzaminie udałem się za poszukiwaniem spodni i butów zimowych- moje wymagania były podobne - po przejściu galerii wzdłuż i wszerz wróciłem ze swetrem ... I chyba poczekam na wyprzedaże

bo tak zawsze jest jak czegoś szukasz, to za chiny nici z tego... przynajmniej ja tak mam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:24, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Z powodów opisanych przez Izę w blogu, kurtki od kilku sezonów nie kupiłam.... Pprzednią w spadku po C otrzymałam, bo się okazala nieporozumieniem i raz ją nałożyła..... Płaszcze jakoś bez problemowo czlowiek kupuje a kurtka to rzeczywiście wyzwanie.....
Ostatnio widzialm nawet taką bliską marzeń ale dlaczego czarna kurtka miala zamki przy kieszeniach w kolorze żółtego złota!!!! I z odelgłości 2 km widać było te zamki ....
Ale dla mnie kurtka musi być z futerkiem oczywiście sztucznym
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:17, 11 lis 2012

Do góry
zielonastrefa 09:51, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Tragicznie nie ma - myślałem że od tysiąca w górę Też mi się najbardziej podobają te na pierwszym zdjęciu, jakby kosztowały po 150 to są warte swojej ceny, ale i tak sobie wmawiam, że moje ceramiczne też są w porządku

Hahaha, ja też sobie wmawiam, że moje są w porządku, ale w myślach już je rozstawam po moim domu i ogrodzie
Moje Takie Tam w Ogródku 09:16, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

link usunęłam co by komuś krzywdy nie zrobić

To może te dwa już zostawimy ?

tak, zostawiamy... ku przestrodze
Rododendronowy ogród II. 08:49, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Gratuluję 400 No i tiramisu....mmmmmm A ja sernik znów mam

Sebciu miło że znalazłeś czas by wpaśc do mnie podczs wielkiego świętowania zdanego egzaminu. Dzieki .
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:05, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
(...) posiałem werbenę patagońską - może coś wiosną wykiełkuje

Też bym posiała ale nie mam co

A to na pięćsetkę... !

Ogród szmaragdowy 23:45, 10 lis 2012

Do góry
Kasiu. przesada z tym arcydziełem, dziękuję za komplement

Sebek. Czujny z Ciebie moderator dziękuję.
Moje Takie Tam w Ogródku 23:31, 10 lis 2012

Do góry
aga_k napisał(a)
link usunęłam co by komuś krzywdy nie zrobić

To może te dwa już zostawimy ?
zielonastrefa 23:24, 10 lis 2012

Do góry
Tragicznie nie ma - myślałem że od tysiąca w górę Też mi się najbardziej podobają te na pierwszym zdjęciu, jakby kosztowały po 150 to są warte swojej ceny, ale i tak sobie wmawiam, że moje ceramiczne też są w porządku
Ogród szmaragdowy 23:22, 10 lis 2012

Do góry
Pozwoliłem sobie dodać te zdjęcia do naszego wątku ku pokrzepieniu serc - czyli metamorfozy ogrodowe

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1251-metamorfozy-ogrodowe?page=21#post_2

Praca jaką wykonałeś jest ogromna - rozmach masz niesamowity - ale efekty również
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies