Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród szmaragdowy

Ogród szmaragdowy

Slawko 19:01, 10 lis 2012

krisec napisał(a)
Sławko. Układałem to w głowie ja spontanicznie tworząc ogród.
Stwierdzam na swoim przykładzie, że praca spontaniczna daje dużą przyjemność w ogrodzie, ale nie wybacza błędów jakich popełniłem w realizacji ogrodu, a ja mam ich kilka.
Mianowicie błędy zostały popełnione techniczne, z jego obsługą, za mały spadek w strumyku to kosiarką wszędzie nie można dojechać i takie tam.pozdrawiam ciepluśio.

No cóż jak, to się mówi "coś za coś"... ale muszę stwierdzić, że wykonałeś kawał dobrej roboty... wprowadzisz małe poprawki i będzie wszystko grało Naprawdę podziwiam, za odwagę stworzenia samemu takiego ogrodu...życzę dalszych wspaniałych pomysłów i ich realizację pozdrawiam również
kasik778 22:53, 10 lis 2012

Wpadłam się przywitać

Krisec twój ogród to arcydzieło, co tu dużo mówić, takie ogrody inspirują mnie, żeby działać i zmieniać kompozycje w moim
Sebek 23:22, 10 lis 2012

Pozwoliłem sobie dodać te zdjęcia do naszego wątku ku pokrzepieniu serc - czyli metamorfozy ogrodowe

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1251-metamorfozy-ogrodowe?page=21#post_2

Praca jaką wykonałeś jest ogromna - rozmach masz niesamowity - ale efekty również
krisec 23:45, 10 lis 2012

Kasiu. przesada z tym arcydziełem, dziękuję za komplement

Sebek. Czujny z Ciebie moderator dziękuję.
coli 11:07, 12 lis 2012

Krzysztof Twój ogród jest przepiękny. Masz niesamowity zmysł artystyczny, gust i wyczucie smaku. Gratuluję. Jak znudzi Ci się zawód, który wykonujesz, to możesz zostać projektantem ogrodów
Pozdrawiam serdecznie
elf 16:53, 12 lis 2012

Krzysztof chciałam cię jeszcze zapytać czy pod rabatki z kamieniem dajesz jakiesz włókniny czy sypiesz kamień na ziemie ?
KasiaWB 23:42, 12 lis 2012

Krzysiu, bardzo bardzo dziękuję za pomoc i istotne informacje techniczne może coś da się zrobić Pozdrawiam
bacowa 07:13, 13 lis 2012

krisec napisał(a)
Dalsze przemiany.

Cześć Krzysiu
mam do Ciebie pytanie tech .jaki jest wymiar tego koła , i gdzie można go kupić ,no i co to za kamień .
Ogród fantastyczny ,pozdrawiam
Ewa
popcorn 08:32, 13 lis 2012

Ewo Semmelrock (czy jakoś tak) ma to w ofercie; gdzieś miałam katalog. nie było to tanie...

podpisuję się; ogród - cudo!

pozdrawiam!
krisec 21:24, 13 lis 2012

coli. Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny. a na zmianę zawodu to już za puźno. Pozdrawiam.

elf. Pod kamykami wyłożyłem agrowłókniną, wiem agrowłóknina jest bee. Pozdrawiam.

KasiaWB. Jak się przydam, to służę pomocą "damy rade. Pozdrawiam.

bacowa. Dziękuję.
Średnica koła to 3,40m Można go zakupić u autoryzowanych dystrybutorów firmy Libet w twoim regionie. Jest to kamień serii Libet Sheridan kolor mint, ten kamień to naturalny piaskowiec pochodzący z Indii, jest ręcznie wyrabiany, gdzie każdy element kamienia jest oryginalny pod względem barwy i jego struktury.
Pozdrawiam.

popcarol. Dziękuję.
Semmerlock w swojej ofercie raczej posiada podobne wyroby betonowe stylizowane na naturalny kamień, gdzie nie przeczę ich zastosowania,a mogą być bardziej praktyczne w utrzymaniu czystości. Pozdrawiam