Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 14:48, 11 lis 2012

Sebek napisał(a)
Ja się nie mogę napatrzeć na te donice - bambusy prezentują się w nich bosko - nawet nie wiem czy nie zgapię tego pomysła w przyszłości

U mnie na Boże Narodzenie co roku jest inny kolor - w zeszłym roku było różowo w tym roku chyba będzie czerwono I co najlepsze na zewnątrz już mam pomysł co i jak ubrać, a wewnątrz mam tylko pomysł na kominek dopiero - i wazony w kuchni

Sebek wsiądziesz w babcię Felkę i po bambusa do mnie przyjedziesz Kup tylko donice na wiosnę
Sebek 14:59, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ja się nie mogę napatrzeć na te donice - bambusy prezentują się w nich bosko - nawet nie wiem czy nie zgapię tego pomysła w przyszłości

U mnie na Boże Narodzenie co roku jest inny kolor - w zeszłym roku było różowo w tym roku chyba będzie czerwono I co najlepsze na zewnątrz już mam pomysł co i jak ubrać, a wewnątrz mam tylko pomysł na kominek dopiero - i wazony w kuchni

Sebek wsiądziesz w babcię Felkę i po bambusa do mnie przyjedziesz Kup tylko donice na wiosnę

Widzę, że poczucie humoru Cię nie opuszcza
Bałbym się nią tyle jechać Po za tym ten co został w ziemi pewnie puści takie korzenie, że u mnie wyrosną jego odrosty
Madzenka 15:24, 11 lis 2012

Sebek aaaaaaż tak długich chyba nie ma odrostów
Mala_Mi 16:02, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sebek aaaaaaż tak długich chyba nie ma odrostów

Może i nie ma..ale niewykluczone, że bambi będzie i w rabatkach..... ostrzegałam....
A teraz wyjaśnić mi proszę co to

mam geny Grizwolda w kwestii światełek

My lampki wieszamy jak czas pozwoli i jak wypatrzymy, ze w okolicy ktoś się wysforował .. i zapalił..... zwłaszcza M jest napalony na te świecidełka.. i świecą sobie dłuuuuuuugo
Co roku mam obowiązek kupić kolejne lampki..bo drzewka rosną.. i co rok jest z tego powodu wojna, bo mój zdrowy rozsądek mówi ...wystarczy.
Madzenka 16:12, 11 lis 2012

Geny Grizwolda ujawnią się w tym roku u wszystkich ogrodowiczan ale będzie feria świateł
noemi 16:19, 11 lis 2012

Marzenko , fajowo wyglądają bambusy w donicach ... szkoda , że mam taki wąski taras ... .... a co do araukarii to mi chodziło o araukarie wyniosłą , to jest roślina domowa, tylko w okresie zimowym potrzebuje pomieszczenia max 10 stopni i wygląda jak choinka ... spodobała mi się bardzo

buziam
Madzenka 16:53, 11 lis 2012

noemi napisał(a)
Marzenko , fajowo wyglądają bambusy w donicach ... szkoda , że mam taki wąski taras ... .... a co do araukarii to mi chodziło o araukarie wyniosłą , to jest roślina domowa, tylko w okresie zimowym potrzebuje pomieszczenia max 10 stopni i wygląda jak choinka ... spodobała mi się bardzo

buziam

Madziu tylko gdzie byś te bambusy przechowała?
Araukarie są piękne!!!
Enya73 17:59, 11 lis 2012

No Marzenka, nareszcie doczekałaś się pięknej złotej jesieni u siebie
Mnie te bambusy też bardziej podobają się w białych donicach Wyglądają szlachetniej I ta ażurowa donica z Deromy bardzo zyskała w nowym żywszym kolorze

Moje dociekliwe oko wypatrzyło w Twoim ogrodzie zimowym znajome fotele i lampę Bardzo masz wysmakowany ten domek Podziwiam. Uwielbiam takie nowoczesne wnętrza, choć sama mam zupełnie inaczej. O taki kompromis z M
Pozdrawiam i miłego wieczorku
aga_k 18:09, 11 lis 2012

Bambusy w donicach wyglądają bosko, bardzo, bardzo mi się podobają też bym chciałam na tarasie donice z jakimiś drzewkami ale u mnie tak hula wiatr, że szukałabym donic u sąsiada ogród też prezentuje się pięknie
popcorn 18:15, 11 lis 2012

Marzenko bosko u Ciebie!! Następny dom zrobię w wersji nowoczesnej
Fotele przed kominkiem boskie!! Też oglądałam podróbki, wyjątkowo dobrze zrobione i nie takie drogie

Róże okrywowe i bergenie, trawy i bukszpany - pięknie to u Ciebie współgra! A bambusy to potwory! Wykopywałaś, bo w ziemi nie miałyby szans? Pięknie wyglądają w tych donicach!!

A kosz z donicą który przemalowałaś na czerwono - mam miskę z IKEI chyba z tej serii?

pozdrawiam!
Karolina