U mnie ja na razie spacerują tylko takie ptaszęta ( i to tylko w zagrodzie )
Piękne zdjęcie sarenek i faktycznie dobrze ze za płotem.
Takich gości to ja lubię
Druga wersja jest chyba bardziej realistyczna. Rabatę, bez jej przerywania, poprowadziłabym aż do tarasu kuchennego. Po to, żeby stworzyć wrażenie większej przestrzeni. Jeżeli już muszą być jakieś ciągi komunikacyjne, to zrobiłabym je raczej delikatne. Płyty chodnikowe luźno ułożone, plastry drewna, kamienie, ale nie typowy chodnik.
Boże jakie masz piękne lilie. W oko wpadła mi pink morning, chyba znajdzie się na mojej wiosennej liście Masz może jeszcze jakieś zdjęcia tych pięknych kwiatów, chętnie bym obejrzał. Od razu przywołują ciepłe letnie wspomnienia
cos mi sie dubluje ostatnio ale mi sie przypomnialo, ze chcialabym zobaczc twoje martagony masz jakies fotki pod reka ?
To zdjęcie robione w październiku, robię z niego tapiora. Z przyciętych gałązek ukorzeniłam sobie już kilkanaście, na ekranik Nie mam zbliżenia listków Dobra, robię to dla Ciebie....idę obfocić, ale zimno jak diabli
Witaj jak zobaczyłam Twoje tuje danica to skojarzyło mi się z tym pięknym ogrodem https://www.ogrodowisko.pl/watek/6212-borowcowy
Cześć! Wpadam z rewizytą. Twój ogród ma potencjał. Powoli powstaje piękna oaza zieleni. Będę obserwować Twój wątek.