Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

jolanka 15:31, 26 mar 2017

UrsaMaior napisał(a)
Dziś odwiedziła mnie nasza Jolanka - Jola, baaardzo się cieszę, że udało się nam złapać, mam nadzieję, że powtórzymy spotkanie! Krzyś pyta gdzie jesteś i kiedy wrócisz haha

Iza, czy powtórzymy spotkanie? A spróbuj nie
Krzysia mogę Ci ukraść? Powiedz mu, że ciocia Jola zabierze go na pyszne lody Sama

Dzieki za cudowne spotkanie. Masz baaaardzo klimatyczy dom i ogród. Taki "z duszą". Właśnie oplotkowywuję Cię z eMem . Zadzwonię później to się umówimy na wykopki
Kiedy wracałam od Ciebie widziałam srokę, która lecąc niosła w dziobie patyk o długości jakieś pół metra. Jak ona o drzewa nie zawadzała?Nie wiem.
Całuski dla Ciebie a szczególnie mocne dla Krzysia
Makao_J 15:37, 26 mar 2017

No to super spotkanie musiało być. Fajnie
Toszka 15:37, 26 mar 2017

Uchachałam się w duchu. Chociaż jedna ogrodowa ciocia jest dobra Tak trzymać Jolanko!
Ja nie byłam dobrą ciocią dla Krzysia, bo ciągle zabierałam mu z łapek jak nie sekator to nóż wielki... Krzyś koniecznie chciał nam pomagać i zawsze w łapencje wpadały mu "męskie" narzędzia
jolanka 15:50, 26 mar 2017

Toszka napisał(a)
Uchachałam się w duchu. Chociaż jedna ogrodowa ciocia jest dobra Tak trzymać Jolanko!
Ja nie byłam dobrą ciocią dla Krzysia, bo ciągle zabierałam mu z łapek jak nie sekator to nóż wielki... Krzyś koniecznie chciał nam pomagać i zawsze w łapencje wpadały mu "męskie" narzędzia

A jakie mu miały wpadać? "babskie"? Zna się facet na rzeczy
Dzisiaj wszystkie kwiatki nam pokazał bo my z Izą to tylko drzewa widziałyśmy
UrsaMaior 17:27, 26 mar 2017

Matkoooo, no co próbuję Wam coś odpisać to mały mnie dopada! Odpiszę wieczorkiem, jak go spacyfikuję, bo teraz nie da rady

Aaa Toszka, chcę wydębić od Joli zmarnowanego rh Haaga, myślisz, że uda się uratować? Jola, wrzucisz fotkę w wolnej chwili?
jolanka 17:43, 26 mar 2017

UrsaMaior napisał(a)
Matkoooo, no co próbuję Wam coś odpisać to mały mnie dopada! Odpiszę wieczorkiem, jak go spacyfikuję, bo teraz nie da rady

Aaa Toszka, chcę wydębić od Joli zmarnowanego rh Haaga, myślisz, że uda się uratować? Jola, wrzucisz fotkę w wolnej chwili?

Wrzucę wieczorem ok. 21-ej, zrobiłam przed chwilą ale jadę jeszcze do syna ze słoikami
jolanka 20:35, 26 mar 2017

Iza, to ten rodek Wstawiam u Ciebie, usuń potem

UrsaMaior 21:04, 26 mar 2017

Jednym okiem patrzę w telefonie, bo już padam na pysk, ale wcale tak źle nie wygląda. Chętnie przygarnę!
Toszka 21:06, 26 mar 2017

Na zdjęciu nie widać aby był w jakiejś dramatycznej kondycji,,, Zeszłoroczne liście zdają się być niemal w świetnej (niemal, bo z małym brakiem wody).
Poprzednie lata odcisneły swoje piętno na starszych liściach, ale bez przesady... nie jest tragicznie, prócz tego, ze on taki pokracz... zupełnie jakby był kuzynem jednego mojego co to mu obfity śnieg dwa lata temu wyłamał gałąź czteroletnią.
jolanka 21:51, 26 mar 2017

Toż próbowałam go ratować Ze skutkiem