Witaj Iwonko u mnie. Znam Cie ale nieoficjalnie z pinteresta. Duzo z Twoich pinow bralam do siebie
Z tym drzewkiem, właśnie mam problem bo chciałabym ale nie wiem za bardzo jakie. Tam nie ma za dużo miejsca. Od furtki do domu/ schodów jest maks 3 metry. Wiec nie może być nic za szerokiego. Masz jakieś pomysły? A wiem ze masz
Ładne kompozycje.
Przed domem ja bym byla za drzewkiem w trawach. Hortensja jest raz duza, raz mala, jak potniesz...
A trawki powtórzyć te, co na rabatach planujesz
Iwonko nasionka Moudry dostałam od Przemka .U niego w 10 dni wzeszły ja siałam w niedzielę więc jeszcze kilka dni mus czekać Hamlen mam ze swoich zebranych nasion.Wzeszła bardzo szybko.Stan na dziś.
Cebulowe wschodzą Do projektowania najlepsza jest oczywiście Danusia. Jeśli nie będzie miała czasu to możesz zapytać sie Asi (Makadamia) czy mogłaby Ci pomóc. Iwonka (Iwk4) też fajnych rad udziela. Zaproś je do siebie
Z tym absolutnie się nie zgodzę, ponieważ na rabacie nie dość że mam daglezję, to jeszcze jodłę kalifornijską i sosnę czarną, od 20 lat, więc przemawia za mną doświadczenie; nic mi tam nie pada, świetnie rośnie, dołem mam stozki i kule z cisa i bukszpanów, kilka azalii wielkokwiatowych, 6 róż, bodziszki, trawy carex Elata, albizję, 3 piwonie, pełno orlików, 7 miskantów i wszytsko ma się doskonale i jest mega dorodne i piękne.
Kochani, na ten moment dziękuję za wszystkie wpisy. Bardzo miło się was czyta. Niestety, szykuję się do pracy. A po południu coś mi się zdaje, że M wpadnie. Muszę zrobić jakiś deser. Bo jesteśmy na diecie
Na posty odpiszę w wolnej chwili. Dzięki za podpowiedzi i inspiracje.
No i muszę dokończyć podsumowaniu.