Mały ogród pod Wrocławiem
12:12, 16 mar 2017

Na kolejnych dwóch zdjęciach mamy ciąg dalszy tych samych rabat i tak na pierwszym zdjęciu mam
od ścieżki 4 szt. drżączki kupionej w arboretum w Sycowie, dwie sosny mini, tam gdzie jest kółko to miejsce na COŚ
Po drugiej stornie ścieżki mam tawuy golden princess na pierwszym planie i z tyłu rozplentnice (wydaje mi się że prawa strona przy budynku jest ok, jak coś będzie nie tak to zawsze mogę zmienić tawułę na lawendę która pojawia się później. Gorzej z stroną lewą bo po pierwsze mam 4 szt. drżączki a powinno być 5 szt. (teraz nie do kupienia chyba) po drugie nie wiem co posadzić w kółku- rabata cała ma około 15 m, na początku jest Grab Fastigata (pokaże na kolejnych fotkach), później sosną czarna rosnąca do 2 m (również będzie na kolejnych fotkach), w środku buk pendula (będzie widoczny na kolejnych zdjęciach ) i na końcu buk czerwony który pokazuje na drugiej fotce i teraz, czyli mamy kolumnowe, iglak, pendula, xxxx, kolumnowe-chyba w to kółko najlepiej dać iglaka, choć myślałem też o magnoli, albo wiśni amanganowej - z uwagi że pokrój jest dość krzaczasty i nie wybijałby się na tla smukłych liderów w postaci Graba, buka fastigata i penduli.
original.jpg[/img]