Dobry duszek nie mógł Ci wkleić, bo tylko Ty sama możesz zmienić swój podpis no i Ronin. Ale raczej on tego nie robił z własnej woli, chyba że prosiłaś
Wszystko zależy czy to będą proste "patyki" czy sadzonki rozgałęzione.
Ja nieraz kupuję cięte w szkółce i są wysokie (ponad metr) więc najpierw zobacz jaki to materiał i dopiero decyduj na zasadzie ekonomicznej opłacalności danego materiału.
Na co Cię stać, to kupuj. 1000 szt po 50 zł = 50.000 a 1000 x 1 zł = 1000 zł
Po sianiu łubinu, ale chyba materia organiczna i łubin zrobią ostateczną robotę. Piasek to jak na terenie stoi woda długo i nie wsiąka po opadach deszczu.
Danusiu!!!! Gdzie mam to skopiować? Czy możesz proszę wyjaśnić mi to krok po kroku jak największemu analfabecie komputerowemu. Zrobiłam cytuj i nie wiem gdzie mam to wkleić. Ten podpis "nic na siłę" też mi zrobił jakiś dobry duszek z forum. Bo ja bardzo nie kumata jestem
Ocet to w warzywnikach, w kostce (nawierzchniach). Mam doświadczenia, że to ekologiczny środek, nie ma skutków ubocznych, a wiem o tym od ogrodników z Anglii.
Wszystkiego nie da się zrobić samemu, czasem trzeba dać zarobić komuś innemu. Więc nie kombinuj tylko zrób to co dasz radę
Kamień dasz do przewiercenia i masz, a stal hmm.
Pokaż ten teren, bo strasznie zagmatwane Twoje pytania.
Trzeba zaorać ten teren, zabronuj, przejedź wszystkim co tylko możliwe, glebogryzarka, brona rotacyjna inne możliwe sprzęty, wyrównaj.
Wzejdą chwasty - pozbądź się ich. Zasiej jako plon główny łubin żółty, on bardzo głęboko zapuszcza korzenie co będzie korzystne.
Inne nawozy zielone to facelia, poplon - seradela, wyka, owies