to był równiez rok planowania w konkursie na wątek z największa ilością projektów w paint mogłabym być w czołówce
oto tylko nieliczne...
WSZYSTKIM projektującym wraz ze mną dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W waszych stronach więcej śniegu posypało. Mam nadzieję, że taki puch skutecznie zabezpieczy rośliny przed mrozem.
Ferie w tym roku zaczynają się 15-go a ja nie jestem zachwycona, gdyż wyczekiwanie wiosny bardziej się wydłuży. Dla mnie miesiącem przerwy szkolnej był luty a póżniej to tylko z górki i odliczanie do pierwszego dnia wiosny. Pozdrawiam zimowo
Wydaje mi się, że spray i tak nie sprosta oczekiwaniom, chociaż ten co ma najładniejszy z 3 jakie miałem. Ocenisz sama, a zdjęcia później usunę jak będziesz chciała.
Efekt niestety jest mocno 'perłowy' na gładkich powierzchniach troszkę mniej.
Sama ocenisz.
Światło dzienne... mroźne i śniegowe
Prace ogrodowe skupiły się głownie wokół rabaty przy tarasie
postanowiliśmy polozyc palisadki i podnieść rabatę
i powoli powstawała w bólach moja różanka
Podsumowując rok 2016 pod wzgledem ogrodowym muszę przyznać że byl to niezwykle miły rok, tak naprawdę mój pierwszy pełny sezon w ogrodzie.. Na szczęście dzięki urlopowi macierzyńskiemu miałam dużo czasu na ogród i na forum.
To na co chciałam zwrócić uwagę to Wasza życzliwość otrzymalam wiele roślin od przyjazdych duszyczek
Krysia Krys, Jankosia, Kasya, Mała Mi, Bogdzia, Bozga, Luki,Renia - dziękuję Wam jeszcze raz
To był również rok zakupów
grujeczniki, jablonki Royality i świdośliwy