Zoju dziękuję za Twoje zdanie faktycznie planuję altanę wpleść w rabatę, chcę coś przed nią coś posadzić by się tak nie rzucała w oczy od strony drogi studnię chyba nie uda się wpleść w rabatę bo gdybym ja połaczyła z tujami to byłaby duża , bardzo duża rabata chociaż kto wie mam takie wrażenie, że bo hortki jeszcze małe i wydaje mi się duża odległość mam tam ok. 10 host faktycznie je lubię tylko nie wiem z czym je połączyć ? ładnie będzie w lecie ale przedogródek ma być ładny cały rok , macie jakieś pomysły? mysłałam by wsadzić tam też rodki ale to chyba trudne połączenie
jesteś niesamowita z ilością koncepcji ,,,,osobiście myślałam o czymś takim jak projekt nr 2 ale teraz to się już zastanawiam vinca minor aż musiałam wyczytać co to jest dziękuję
Buk czerwony za duży.
Trawy wylecą. Strzyżona choina uspokoi to miejsce.
Dojście do ławki i stolika kamiennego jest od strony warzywnika, z boku mamy hortensje.
Rabata zakwaszona pod różaneczniki, choiny, hortensje, magnolie.
Chyba trzeba będzie też zrezygnować z cisów (tych przegrodowych Hicksii, na zdjęciu wąziutkie) i zastąpić je bukszpanem, żeby nie było oczopląsów. I w ogóle zrezygnować już z cisownika - rozmnażalnika w tym miejscu.
Będzie bukszpan (trzeba rozpocząć produkckję zdrową własną), nie wiem tylko jak go posadzić w tym miejscu? Z boku rosną jabłonki rajskie szpalerowe.
i jeszcze Norymberski aniolek z muzeum
Jak ogladneam wystawe o Karolu to mialam ´jeszcze chwile czasu a nie wiedzialam dokladnie ie, zagladnelam na chwile na wystawe stala ale tam to trzeba caly dzien a najlepiej x3.
Niech sadzi Próba nie strzelba Gunnerki nie są strasznie drogie jak sadzisz małą sadzonkę, a rosną szybko
Odpowiedź w sprawie oczka masz u mnie na str 1618, a fotka zbiornika na str 1616. Trzymam kciuki za Wiciową gunnerkę