No wiec Danusiu, pokazuję moje brzozy.2 z boku domu i jedna przy piwniczce. Niestety swiatło juz nie pozwoliło na lepsze zdjęcia dzisiaj,ale może dostrzeżesz co trzeba
Te dwa ostatnie to sama korona,ale sciana domu nie powoliła się bardziej oddalić i tylko tyle sie udało uchwycić drzewa
Jesli te są złe,to jutro może uda zrobić się lepsze ,ale ma deszcz padać więc nie sądzę
Tez tak mysle ze rabata powinna sie skonczyc tam gdzie zawijas z bukszpana i gdyby nie duzy poltora metrowy dekiel od oczyszczalni zwiekszylabym trawnik a tak zeby dekiel byl w rabacie musi byc taka duza ( dekiel jest obok buka ktory narysowalas )
Mam pomysl zeby optycznie ja zmniejszyc poprzez wydzielenie fragmentu i wysypanie bialymi kamieniami zamiast kora o np tak . Czy to by cos pomoglo?
Danusiu czy Ty widzialas to zdjecie z roslinami sasiada wysylalam na tamtego maila ale byly problemy zamieszcze tu raz jeszcze mam zgryz z taka iloscia zoltego sasiad ma zoltego dereńia jak na to naloze ze swojej strony zolte tuje to po pierwsze nie bedzie ich widac po drugie jeszcze wiecej zoltego spojrzyj prosze czy to widzialas .
Tam sa teraz moje 3 cyprysy ivonee za brzozo i wogole ich nie widac