Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

agnieszka_m 18:50, 10 gru 2016

Skarby pierwsza klasa
można witrażyk zrobić ze szkiełek

A białego grudnika też jeszcze nie widziałam
piękny
Rumianka 18:54, 10 gru 2016

Moj szwagrowski potrafi robić witraże ze szkła, ale ja niestety nie...
Basilikum 18:58, 10 gru 2016

szkielka sa siczne
fajne morskie opowiesci nam serwujesz
Margerytka40 19:05, 10 gru 2016

Runianko , a czy ten biały grudnik w pąku też jest biały czy lekko różowy? Pytam bo kupiłam sobie właśnie takiego co blado różowe ma pączki ale ma być biały . Pan sprzedawca tak powiedział
Rumianka 19:07, 10 gru 2016

Basilikum napisał(a)
szkielka sa siczne
fajne morskie opowiesci nam serwujesz
Nawdychałam się jodu i od razu mi lepiej...akumulatory naładowane na jakiś czas...
Rumianka 19:10, 10 gru 2016

Margerytka40 napisał(a)
Runianko , a czy ten biały grudnik w pąku też jest biały czy lekko różowy? Pytam bo kupiłam sobie właśnie takiego co blado różowe ma pączki ale ma być biały . Pan sprzedawca tak powiedział
Grudnik w pąku jest biały z lekką poświatą różu i ma jaśniutkie żyłki na zewnętrznej stronie, też czekałam na rozkwit kwiatów, bo nie do końca byłam przekonana, że będzie biały, ale jest!
Margerytka40 19:13, 10 gru 2016

Rumianka napisał(a)
Grudnik w pąku jest biały z lekką poświatą różu i ma jaśniutkie żyłki na zewnętrznej stronie, też czekałam na rozkwit kwiatów, bo nie do końca byłam przekonana, że będzie biały, ale jest!

Pozostaje więc czekać aż pączki się rozwiną
Katkak 19:14, 10 gru 2016

Rumianka napisał(a)
wszędzie na brzegu leżą skłębione wodorosty i wszelkie konary i korzenie...

w piasku wynalazłam trochę muszelek, szkiełek wygładzonych przez fale, serduszkowy kamyk, no i buteleczkę ale listu w niej nie było...

buteleczka z serduszkowym kamykiem już znalazła miejscówkę...

a w domu cieplutko i zakwitły kolejne grudniki...ten biały ostatnio upolowany w L...

Elisko, nie chciałabyś mnie zaadoptować? Szkałybyśmy razem skarbów na plaży, w ogródku bym pomogła . Ja tak kocham nasze morze . Mój syn za żadne skarby świata nie wejdzie do morza jak meduzę wypatrzy. A ja jako dzieciak byłam taka wredna, że jak mama się opalała, to rzucałam Jej meduzę na brzuch . Bała się ich i brzydziła okropnie, taka niedobra byłam . Dobrze, że mój syn nie ma takich głupich pomysłów .
Rumianka 20:56, 10 gru 2016

Ha, ha, ha...Kasiu o tej adopcji możemy porozmawiać, czemu nie...Nie mam własnej córki, to chętnie przygarnę Cię do naszego stada... Jesteś tak kreatywną osóbką i masz takie niesamowite pomysły, że zdołałybyśmy przesiewać plażowy piasek by natrafić na cenne dla nas przedmioty, którym można dać niezły żywot... A synusia do meduz też się przyzwyczai...
sylwia_slomc... 21:16, 10 gru 2016

Nadałybyście się Obie
Mama Katki miała szczęście, że Jej nie oparzyły, Kasia zresztą też. Filipek ma rację, że się boi bo meduzy mocno parzą