...uDany ogród
06:03, 22 sty 2017
Reniu witaj 
Czasami tak to jest, że człowiek zaczyna wszystko od nowa. Cieszę się, że mam taką możliwość.
Chcę budować z7 stąd moja obecność na FM, ale działka jeszcze czeka na przekwalifikowanie.
Zapraszam Cię serdecznie!
Danusiu już poprawiłam i będę się starała pisać zgodnie z regulaminem. Zasugerowałam się innymi wątkami gdzie zdjęć jest sporo, a potem dopiero doczytałam. Przepraszam
Sylwio cieszę się, że podoba Ci się mój powstający ogród. Pracy za nami sporo, a przed nami jeszcze więcej. Nie mogę doczekać się wiosny, bo pierwsze zaczynamy grodzić. Będzie się działo
Starodrzew to skarb, ale też wyzwanie dla zakładającego ogród. Trzeba się dopasować do istniejących warunków, ale kto jak nie my
Witaj Jolanko w moim ogrodzie
O tak, ogród ma ogromny potencjał i postaram się go wykorzystać jak najlepiej.
Zapraszam!
Basiu witam i dziękuję za miłą opinię
Tak jak napisałam wcześniej, zimę przeznaczyłam na planowanie i marzenia .
Powstał prowizoryczny plan

I kilka wizualizacji
Mają one przede wszystkim oddać klimat jaki ma panować w moim ogrodzie
Czasami tak to jest, że człowiek zaczyna wszystko od nowa. Cieszę się, że mam taką możliwość.
Chcę budować z7 stąd moja obecność na FM, ale działka jeszcze czeka na przekwalifikowanie.
Zapraszam Cię serdecznie!
Danusiu już poprawiłam i będę się starała pisać zgodnie z regulaminem. Zasugerowałam się innymi wątkami gdzie zdjęć jest sporo, a potem dopiero doczytałam. Przepraszam
Sylwio cieszę się, że podoba Ci się mój powstający ogród. Pracy za nami sporo, a przed nami jeszcze więcej. Nie mogę doczekać się wiosny, bo pierwsze zaczynamy grodzić. Będzie się działo
Starodrzew to skarb, ale też wyzwanie dla zakładającego ogród. Trzeba się dopasować do istniejących warunków, ale kto jak nie my
Witaj Jolanko w moim ogrodzie
O tak, ogród ma ogromny potencjał i postaram się go wykorzystać jak najlepiej.
Zapraszam!
Basiu witam i dziękuję za miłą opinię
Tak jak napisałam wcześniej, zimę przeznaczyłam na planowanie i marzenia .
Powstał prowizoryczny plan

I kilka wizualizacji
Mają one przede wszystkim oddać klimat jaki ma panować w moim ogrodzie