Widzę że śniegu juz niewiele zostało Sylwio. U nas jest go tyle, że z miesiąc będzie topniał.
Uśmiecham się Sylwio jak czytam Twoje posty. Stałaś się już prawdziwym Tropicielem i bezbłędnie rozpoznajesz tropy zwierząt.
Pozdrawiam
Jak byłam mała miałam taką książeczkę z pyskiem lisa na okładce tytuł chyba " Ślady i tropy dzikich zwierząt" .....coś mi z tamtych czasów zostało
Nie jestem w ogrodzie cały dzień tylko na chwilkę w tygodniu wpadam ,a tam życie toczy się własnym rytmem i tylko zimą na śniegu widzę jakich miałam gości
Dziewczyny przez szybkę u siebie podglądają i cudne fotki pstrykają, ja na razie nie mam szansJak wpadam do ogrodu to żeby w każdym kacie sprawdzić co się dzieje to ze 40 minut nie wiadomo kiedy mijaa potem ciemno
Hm... ale dlaczego? Nowoczesność Cię irytuje? Bo nie wiem czy denerwują Cię słupy czy sam fakt je będzie oświetlenie?
Jak tak człowiek popatrzy to faktycznie strasznie dużo u Ciebie nasadzeń, jeszcze nie tworzą buszu ale za 5 lat to już będzie niezła dżungla na tych pustkowiach