Spłonęłam rumieńcem
Aniu, często bywam u Ciebie (choć z reguły cichutko) bo dużo u Ciebie się dzieje a i nauczyć się sporo można. Macham już weekendowo Oby pogoda dopisała na cebulowe
Przed wejściem postawiłam jeszcze taką drabinkę. Jakiś lampionik ze świeczką jeszcze na niej będzie . Drabinka do kompletu do skrzynki przed drzwiami
przyszedł wczoraj zamówiony na necie bez czarny Tower . Proszę się nie sugerować karteczką, bo mylnie dołączyli plakietkę z bzem czarnym Eva. Prawdę mówiąc ten Eva najbardziej mi się podoba, ale Tower bardziej mi pasi pod względem pokroju
To pierwsze zdjęcie mnie urzekło. Pochodziłam sobie trochę po Twoim ogrodzie, bo dawno mnie u Ciebie nie było. Jesienne fotki śliczne, rozchodniki urzekają.
Po dzisiejszym pobycie w ogrodzie została mi jedna pilna rzecz do zrobienia: Przywieźć daliowe karpy do domu. Reszta może zostać tak jak jest. Do sposobnedo momentu ze słońcem.
Renia przycinasz w innym programie. jak nacisniesz prawy przycisk myszki to powinniec ci zaproponowac otworzenie w micjrosof picture office cos takiego i tam zdjęcie edytujesz - przytnij
zamykasz zapisujesz a potem w paint
prosze
BasiuLT, Zojeczko, Piotrusiu dlas Was dzisiejsze kwiatki z mojej rabatki. Co prawda słońca nie miałam, ale do ogrodu zawędrowałam. Plan na dziś był posadzić czosnek - i to zrobiłam! Przy okazji jeszcze parę drobnych rzeczy. Długo nie bylan. 2 godziny , ale z dojazdem wyszło 4,
ładna jest Twoja jodełka, taką smukłą ma sylwetkę Ile latek sobie liczy?
Moja jest malutka, drugi rok u mnie, ale już widzę, że za mało miejsca jej wyznaczyłam, trzeba będzie przesadzać (albo usuwać inne rośliny z jej terytorium)
Noo to jest to...niestety nieczasowa jestem
Ale teraz nie wiem Anek, czy mom lecieć Cię z tej kawy wyławiać ( no bo szkoda by było takiej fajnej babki coby siem w kawie utopiła ) nooo i jakby to wygladało na nagrobku ???? czy raczej mam tę kawkę robić ??? zreszta..dopuszczam tylko ta druga możliwość tak naprawdę mimo tych pod- śmie- chujek więc ..kawcia
Ściskam mooocnooooo