Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 07:54, 21 lis 2016

m_gocha napisał(a)
Super Babcia Myślę Dorotko, że skradłaś serce wnusia już na zawsze

Tylko, czy on będzie pamiętał te zabawy za kilka lat? Teraz jest radosny jak się bawimy. Dlatego robię mu zdjęcia na pamiątkę.
Dorota123 07:56, 21 lis 2016

Zielona napisał(a)
Dorota... chcę być Twoja wnuczką!!!!!!!!!

Twój wpis rozbawił mnie na dobre, a lubisz skakać w kaloszach po błocie i wspinać się po drzewach??? jeśli tak to się zgadzam.
yolka 08:59, 21 lis 2016

Dorota123 napisał(a)

Tylko, czy on będzie pamiętał te zabawy za kilka lat? Teraz jest radosny jak się bawimy. Dlatego robię mu zdjęcia na pamiątkę.

Oczywiście, że nie będzie pamiętał, ale to w dziecku zostaje na zawsze, kształtuje już jego dorosłe życie i wpływa na to jakim będzie człowiekiem i jaki będzie miał stosunek do dziadków. Dajesz mu Doroto bardzo wiele, dajesz coś czego nie zastąpią wszystkie zabawki. Jesteś wspaniałą babcią
m_gocha 09:46, 21 lis 2016

Dorota123 napisał(a)

Myślę, że tak. A mówię to na podstawie moich doświadczeń. Mój Tato był takim wspaniałym dziadkiem. Piszę był, bo niestety, już nie ma go wśród nas Moi synowie do dziś z ogromnym sentymentem wspominają różne zabawy jakie wymyślał dziadek, niekiedy cytują Jego powiedzenia... A odszedł gdy jeden miał 12 a drugi 6 lat. Dzieciństwo kojarzy im się najbardziej z Dziadkiem...
abiko 10:36, 21 lis 2016

Dorotka, super pomysł z ogniskiem:! Domki oczywiście cudne, choinki również. Fajnie mieć taką babcię.. trochę zazdroszczę Twoim dzieciom
Dorota123 18:44, 21 lis 2016

yolka napisał(a)

Oczywiście, że nie będzie pamiętał, ale to w dziecku zostaje na zawsze, kształtuje już jego dorosłe życie i wpływa na to jakim będzie człowiekiem i jaki będzie miał stosunek do dziadków. Dajesz mu Doroto bardzo wiele, dajesz coś czego nie zastąpią wszystkie zabawki. Jesteś wspaniałą babcią

Dziękuję Jolu, wnuczek bardzo chętnie do nas przyjeżdża i zostaje z nami na kilka godzin. Wtedy jego rodzice mają wychodne, mogą się spotkać ze znajomymi lub pojechać na zakupy. Jego ulubione słowa t "babcia bawimy"
Dorota123 18:53, 21 lis 2016

m_gocha napisał(a)
Myślę, że tak. A mówię to na podstawie moich doświadczeń. Mój Tato był takim wspaniałym dziadkiem. Piszę był, bo niestety, już nie ma go wśród nas Moi synowie do dziś z ogromnym sentymentem wspominają różne zabawy jakie wymyślał dziadek, niekiedy cytują Jego powiedzenia... A odszedł gdy jeden miał 12 a drugi 6 lat. Dzieciństwo kojarzy im się najbardziej z Dziadkiem...

Nasz wnuczek ma 2 i pół roku, niedawno zaczął mówić i można już się z nim nieźle dogadać. Trudno go zmęczyć, ale on swoją obecnością potrafi wykończyć trójkę dorosłych ludzi. Wszyscy muszą brać udział w zabawie, a oczy trzeba mieć dookoła głowy, żeby mu się tylko coś złego nie stało. Podczas ostatniej zabawy brakło prądu,a on siedział w zbudowanej bazie na kanapie. Po ciemku nie mogliśmy go znaleźć, a bałam się, żeby nie spanikował i nie spadł.
Dorota123 18:56, 21 lis 2016

abiko napisał(a)
Dorotka, super pomysł z ogniskiem:! Domki oczywiście cudne, choinki również. Fajnie mieć taką babcię.. trochę zazdroszczę Twoim dzieciom

Dziękuję za miłe słowa, wiesz ja zawsze mogłam liczyć na swoich rodziców. Teraz staram się, żeby moje dzieci mogły liczyć na mnie. Żeby tylko zdrowia i sił było więcej.
mira 18:57, 21 lis 2016

Dorota123 napisał(a)

Podpatrzony na zdjęciach z jakichś targów ogrodniczych. Zdjęcie było wstawione na forum i pomysł mi się spodobał. (tam był w kolorze brązowym)

Pięknie masz udekorowany placyk te choinki fajne, ja jeszcze inne zajęcia mam w ogrodzie dziś sadziłam czosnek i inne sprzątania.

Pozdrawiam babcię
Iwk4 18:57, 21 lis 2016

Dorotko - widziałam domki. Cudnie ci wyszły