Oczywiście, że nie będzie pamiętał, ale to w dziecku zostaje na zawsze, kształtuje już jego dorosłe życie i wpływa na to jakim będzie człowiekiem i jaki będzie miał stosunek do dziadków. Dajesz mu Doroto bardzo wiele, dajesz coś czego nie zastąpią wszystkie zabawki. Jesteś wspaniałą babcią
Myślę, że tak. A mówię to na podstawie moich doświadczeń. Mój Tato był takim wspaniałym dziadkiem. Piszę był, bo niestety, już nie ma go wśród nas Moi synowie do dziś z ogromnym sentymentem wspominają różne zabawy jakie wymyślał dziadek, niekiedy cytują Jego powiedzenia... A odszedł gdy jeden miał 12 a drugi 6 lat. Dzieciństwo kojarzy im się najbardziej z Dziadkiem...
Dziękuję Jolu, wnuczek bardzo chętnie do nas przyjeżdża i zostaje z nami na kilka godzin. Wtedy jego rodzice mają wychodne, mogą się spotkać ze znajomymi lub pojechać na zakupy. Jego ulubione słowa t "babcia bawimy"
Nasz wnuczek ma 2 i pół roku, niedawno zaczął mówić i można już się z nim nieźle dogadać. Trudno go zmęczyć, ale on swoją obecnością potrafi wykończyć trójkę dorosłych ludzi. Wszyscy muszą brać udział w zabawie, a oczy trzeba mieć dookoła głowy, żeby mu się tylko coś złego nie stało. Podczas ostatniej zabawy brakło prądu,a on siedział w zbudowanej bazie na kanapie. Po ciemku nie mogliśmy go znaleźć, a bałam się, żeby nie spanikował i nie spadł.
Dziękuję za miłe słowa, wiesz ja zawsze mogłam liczyć na swoich rodziców. Teraz staram się, żeby moje dzieci mogły liczyć na mnie. Żeby tylko zdrowia i sił było więcej.