Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 07:32, 21 lis 2016

Tylko troche dalej od siebie. Zastanawia mnie, jak rozwiazac sprawe kory i usuwania trawnika. Gdzie usunac, gdzie zostawic i ze soba polaczyc.

Bardzo podoba mi sie ten ogrod w Holandii.Wlasnie przez te wszelkie zywoploty i ekrany.
ogrod Hazelhof
KasiaBawaria 16:46, 21 lis 2016

Basilikum napisał(a)
a gdzie Twoje dzieci beda w pilke grac

Mam po drugiej stronie ulicy boisko a jak beda zywoploty, to beda mialy gdzie sie bawic w chowanego.
Anda 17:13, 21 lis 2016

KasiaBawaria napisał(a)
Tylko troche dalej od siebie. Zastanawia mnie, jak rozwiazac sprawe kory i usuwania trawnika. Gdzie usunac, gdzie zostawic i ze soba polaczyc.

Bardzo podoba mi sie ten ogrod w Holandii.Wlasnie przez te wszelkie zywoploty i ekrany.
ogrod Hazelhof

Tak, właśnie o takim czymś myślałam

Pod tym żywopłotem musiałabyś mieć kanciki takie podchodzące prawie pod żywopłot, znaczy wąskie rabaty. A z czego byś wtedy zrobiła żywopłot?

Jeszcze pomyślałam o czymś takim

Ale nie wiem, jak na żywo wygląda sprawa z miejscem, czy jednak nie za mało na takie zawijasy

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
KasiaBawaria 18:54, 21 lis 2016

Hmm fajnie tylko troche przeraza mnie koszenie ale warte zastanowienia. Choc mysle, ze musialyby to byc ekstra waskie, a to bedzie trudne.Myslalam tez o takim czyms:3 kostki graba. Tak zeby poprostu troche zaslonic widok. Tylko jak to ugryzc, gdzie postawic.Cos mi sie zdaje, ze skonczy na na pojedynczej scianie za czerwonym bukiem.
KasiaBawaria 19:02, 21 lis 2016

albo cos takiego. Przewaznie widzialam to oczami wyobrazni, a teraz nie mam pojecia jak to by wygladalo w naturze
Basilikum 19:10, 21 lis 2016

a to ostatnie mi sie podoba ile jest miejsca w srodku?
KasiaBawaria 20:05, 21 lis 2016

No tak, zeby na pewno byla mozliwosc chocby postawienia tam krzeselka. Zamierzam graba bardzo wasko prowadzic.
Elka 22:01, 02 maj 2017

Hej, hej, jest tu kto?
Figaro 15:28, 01 lip 2017

Sprzedajesz swoje dzdzownice wysylkowo? Jezeli tak to w jakiej cenie i do jakich ilosci byloby to mozliwe ?
KasiaBawaria 08:04, 02 lip 2017

Figaro. Nie, nie sprzedaje poza tym mieszkam W Niemczech