A na błędy ortograficzne to:
- albo słownik ortograficzny obok kompa
- włączyć go w kompie w wordzie
- albo ja będę Ci je z przyjemnością wytykać
sprawdziłam- tekst poprawny - wyślij
Jolu w moim kompie nie podpowiada błędów taki komp - tablet. To samo google chrom w komputerze podpowiada , w tablecie nie
Nie mówię o błędach ortograficznych ale o literówkach. Przy pisaniu na tablecie to spory problem....
Jeszcze niedawno mówiłaś że chcesz wiosnę, a teraz, że chcesz śnieg.
A poprawianie naszych stylistycznych błędów i ortografów to specjalnie dla nas, byśmy poprawnego polskiego się nauczyły....... ale nie mogę się powstrzymać i z premedytacją kilka kropek zrobię. Przepraszam wszystkich którym to przeszkadza.. Dla mnie kropki, to taka pauza w rozmowie na zaczerpnięcie oddechu
Oddech zaczerpnięty i do roboty..... koniec przerwy
Znów 11 błędów wyszło.
Chcę wiosnę , chcę ale aki puszysty śnieg ślicznie wygląda
Ja też lubię wielokropki .... Ale wolałabym aby była możliwość sprawdzania poprawności pisowni (ortografii)
No bez gości ani rusz, dla wszystkich wielki BUZIAK
A co do powojników, jak nie uda się rozpoznać, to spróbuj trochę wyżej je teraz przyciąć. Masz pewnie te z grupy wielkokwiatowych- mój Generał Sikorski tnie się w pierwszym roku 30 cm nad ziemią w drugim 40 a później przy 50 się zostaje. Spróbuj tak jak nie znajdziesz nazw swoich.
Masz rację, baaardzo wczesną wiosną dobrze jest ciąć powojniki wielkokwiatowe, mam tylko takie i zostawiłam wszystkie etykiety
M wrócił z miasta z hasłem, że Media Markt organizuje konkurs stworzony dla mnie ....... wymyślić głupie hasło ... i wygrywający ma 150 sekund na wyniesienie ile zdąży ze sklepu
Niestety tylko 1 osoba będzie dopuszczona do tego szaleństwa.. w totka nigdy nie wygrałam
Ale wesołe konkursy - czemu nie .. tu przegraliśmy
Czad Anula, czad!!!
i jaki uśmiech hollywoodzki zapuszczamy włosy Anula!!!! I okulary pod kolor szelek
No ja u Ciebie Madżenko jestem, czytam i podziwiam cały czas udoskonalany ogród i piękny taras i też trochę widziałam jak masz w środku swojego nowoczesnego domu. Bomba. Mam nadzieję, że na Gardenii się spotkamy.
Zobaczymy się Buziam i zostawiam sobie Ciebie na deser w weekend do poczytania
Anitko bardzo się cieszę ze spotkania na Gardeni Napisalam u mnie, że planowalyśmy wyjazd ok 8:00 ale możemy się dostosować. O ktorej wyjeżdżacie od Was?
Nie wiem co chwalić, doniczki, zielone czy kotka!
To super, na 8 nam pasuje Jak wyjadę po Anię o 5.30 to tak akurat na 8 spokojnie będziemy we Wrocku. Jest tylko jeden problem, mój mąż ze mną na pokładzie jeździ jak emeryt Takie ma wytyczne. A jak sobie jeździ sam, to nie sobie grzeje ile fabryka dała, byle bezpiecznie
Kotka jest moim pupilem, znalazłam ją w Parku Róż w Chorzowie, jak miała jakieś 7 tygodni i przygarnęłam
Nie wiem w jakim tempie jeździ Madżenka, ale jakby co to Ania Cię zagada i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będziecie jechali 180
Sebek, może nie zauważyłeś, ale mnie trudno zagadać
Anitko bardzo się cieszę ze spotkania na Gardeni Napisalam u mnie, że planowalyśmy wyjazd ok 8:00 ale możemy się dostosować. O ktorej wyjeżdżacie od Was?
To super, na 8 nam pasuje Jak wyjadę po Anię o 5.30 to tak akurat na 8 spokojnie będziemy we Wrocku. Jest tylko jeden problem, mój mąż ze mną na pokładzie jeździ jak emeryt Takie ma wytyczne. A jak sobie jeździ sam, to nie sobie grzeje ile fabryka dała, byle bezpiecznie
Kotka jest moim pupilem, znalazłam ją w Parku Róż w Chorzowie, jak miała jakieś 7 tygodni i przygarnęłam
Nie wiem w jakim tempie jeździ Madżenka, ale jakby co to Ania Cię zagada i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będziecie jechali 180
Sebek, może nie zauważyłeś, ale mnie trudno zagadać