Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kwiaty domowe w donicach 20:28, 12 lut 2013

Do góry
Bambusy

Bambusy wykopane z ogrodu zdobią w donicach ogród zimowy

Kwiaty domowe w donicach 20:27, 12 lut 2013

Do góry
Skoro wątek o kwiatach domowych w donicach zatem wklejam moje

Donica podświetlana - za domowe robią ciemierniki i cyklamen

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:22, 12 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Madżenka w rzeczy samej w szeeeerokim ...

Potfforze miałam na myśli mimo woli ujęcie ogrodniczki obok kfiatka

Ty masz na myśli a ja mam fakty ... w lustrze i na wadze ... ta ostatnia musi być zepsuta !!! tyyle nie mogłam przytyć ...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:17, 12 lut 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Anita ma jedno miejsce w aucie ale tylko w jedną stronę a z powrotem nie jadę bo zamieszkam u Ciebie?? czy mnie skazujesz na miejsce na dachu

Na dachu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:17, 12 lut 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
O matko, a ja taka nieuczesana Na Gardenię to chyba w czepku przyjadę

w pilotce albo czapce uszatce
Ogród mały, ale pojemny;) 19:49, 12 lut 2013

Do góry
Teraz jest stylowo
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:47, 12 lut 2013

Do góry
jotka napisał(a)
Wielokropek - był kiedyś taki program w tv

A na błędy ortograficzne to:
- albo słownik ortograficzny obok kompa
- włączyć go w kompie w wordzie
- albo ja będę Ci je z przyjemnością wytykać

sprawdziłam- tekst poprawny - wyślij

Jolu w moim kompie nie podpowiada błędów taki komp - tablet. To samo google chrom w komputerze podpowiada , w tablecie nie
Nie mówię o błędach ortograficznych ale o literówkach. Przy pisaniu na tablecie to spory problem....

Jeśli będą "ortografy" to wytykaj, bo to wsytd!
Wersja mini mini 19:44, 12 lut 2013

Do góry
odmachuję
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:43, 12 lut 2013

Do góry
Dobrze, że już mu oczy wydrapałaś za to kretowisko
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:41, 12 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Jeszcze niedawno mówiłaś że chcesz wiosnę, a teraz, że chcesz śnieg.
A poprawianie naszych stylistycznych błędów i ortografów to specjalnie dla nas, byśmy poprawnego polskiego się nauczyły....... ale nie mogę się powstrzymać i z premedytacją kilka kropek zrobię. Przepraszam wszystkich którym to przeszkadza.. Dla mnie kropki, to taka pauza w rozmowie na zaczerpnięcie oddechu
Oddech zaczerpnięty i do roboty..... koniec przerwy
Znów 11 błędów wyszło.

Chcę wiosnę , chcę ale aki puszysty śnieg ślicznie wygląda
Ja też lubię wielokropki .... Ale wolałabym aby była możliwość sprawdzania poprawności pisowni (ortografii)
Rododendronowy ogród II. 19:38, 12 lut 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Pozdrawiam z zasypanego śniegiem Wroclawia doigrały się Zdolnoślązaczki

Nie macie co narzekac . Taki puszysty snieżek jest super a jak stopnieje to ogródki wam podleje.

Oby puszysty śnieżek zawsze był w czasie przymrozków.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:36, 12 lut 2013

Do góry
Irenko ja się też bojam obejrzeć ten film, opowiesz mi w drodze na Gardenię?
Igiełkowy ogródeczek 19:32, 12 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
No bez gości ani rusz, dla wszystkich wielki BUZIAK
A co do powojników, jak nie uda się rozpoznać, to spróbuj trochę wyżej je teraz przyciąć. Masz pewnie te z grupy wielkokwiatowych- mój Generał Sikorski tnie się w pierwszym roku 30 cm nad ziemią w drugim 40 a później przy 50 się zostaje. Spróbuj tak jak nie znajdziesz nazw swoich.

Masz rację, baaardzo wczesną wiosną dobrze jest ciąć powojniki wielkokwiatowe, mam tylko takie i zostawiłam wszystkie etykiety
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:29, 12 lut 2013

Do góry
Miziam Leona
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:27, 12 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Ewelinko i Martek ... dzięki wielkie za życzenia

M wrócił z miasta z hasłem, że Media Markt organizuje konkurs stworzony dla mnie ....... wymyślić głupie hasło ... i wygrywający ma 150 sekund na wyniesienie ile zdąży ze sklepu

Niestety tylko 1 osoba będzie dopuszczona do tego szaleństwa.. w totka nigdy nie wygrałam

Ale wesołe konkursy - czemu nie .. tu przegraliśmy

Czad Anula, czad!!!
i jaki uśmiech hollywoodzki zapuszczamy włosy Anula!!!! I okulary pod kolor szelek
Borówcowy raj 19:24, 12 lut 2013

Do góry
Borbetka napisał(a)
No ja u Ciebie Madżenko jestem, czytam i podziwiam cały czas udoskonalany ogród i piękny taras i też trochę widziałam jak masz w środku swojego nowoczesnego domu. Bomba. Mam nadzieję, że na Gardenii się spotkamy.

Zobaczymy się Buziam i zostawiam sobie Ciebie na deser w weekend do poczytania
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:24, 12 lut 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)

Anitko bardzo się cieszę ze spotkania na Gardeni Napisalam u mnie, że planowalyśmy wyjazd ok 8:00 ale możemy się dostosować. O ktorej wyjeżdżacie od Was?

Nie wiem co chwalić, doniczki, zielone czy kotka!

To super, na 8 nam pasuje Jak wyjadę po Anię o 5.30 to tak akurat na 8 spokojnie będziemy we Wrocku. Jest tylko jeden problem, mój mąż ze mną na pokładzie jeździ jak emeryt Takie ma wytyczne. A jak sobie jeździ sam, to nie sobie grzeje ile fabryka dała, byle bezpiecznie

Kotka jest moim pupilem, znalazłam ją w Parku Róż w Chorzowie, jak miała jakieś 7 tygodni i przygarnęłam

Nie wiem w jakim tempie jeździ Madżenka, ale jakby co to Ania Cię zagada i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będziecie jechali 180

Sebek, może nie zauważyłeś, ale mnie trudno zagadać

Jeszcze nie zdążyłem na tyle Cię poznać
Ogród Magdalenka 19:23, 12 lut 2013

Do góry
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:20, 12 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Anitko bardzo się cieszę ze spotkania na Gardeni Napisalam u mnie, że planowalyśmy wyjazd ok 8:00 ale możemy się dostosować. O ktorej wyjeżdżacie od Was?

To super, na 8 nam pasuje Jak wyjadę po Anię o 5.30 to tak akurat na 8 spokojnie będziemy we Wrocku. Jest tylko jeden problem, mój mąż ze mną na pokładzie jeździ jak emeryt Takie ma wytyczne. A jak sobie jeździ sam, to nie sobie grzeje ile fabryka dała, byle bezpiecznie

Kotka jest moim pupilem, znalazłam ją w Parku Róż w Chorzowie, jak miała jakieś 7 tygodni i przygarnęłam

Nie wiem w jakim tempie jeździ Madżenka, ale jakby co to Ania Cię zagada i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będziecie jechali 180

Sebek, może nie zauważyłeś, ale mnie trudno zagadać
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:19, 12 lut 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies