Pięknie zagospodarowałaś tę rabatę, oddechu nabrała, całkiem inna przestrzeń się zrobiła. Ślicznie masz, no i jeszcze na zdjęcia z wielkiego świata się załapałam
Kurczę kurczę a ja myślałam że montana to tak bardziej na żółto się przebarwia...
Ona zawsze tak w rudo idzie czy to zależy od roku i pogody? I to jest tak bardziej rudo czy tylko troszkę a reszta w słomki? Bo ja miałam taki dobry plan.... Ale zakładał przebarwianie się na żółto
Madżenko pokażesz w wolnej chwili, w weekend na przykład, jak montany prezentują się teraz? Będę bardzo wdzięczna a nie mogę dokopać się starszych fot
ooo moja ulubiona pani profesor cieszę się ze jesteś i juz się tlumaczę
bo ja sobie do serca wziełam ten Twój szkielet... i pomyślalam ze fajnie Luki kompozycje mi tu wykombinowal ale zaraz by bylo jak z różanką. co z tego że róże, trawy i byliny na niej sa jak i tak jak bumerang powracał temat zimozielonych. Więc wymyśliłam sobie wprowadzenie do tego co juz jest i co zaplanowane kostek
nie martw się ja bym wzięła pod uwagę drzewa i to co juz jest rodki przesadzone.
zaznaczyłam drzewa na planie
a jesli chodzi o skale to oczywiście nie pomyślałam o tym, nie znam się az tak.. tak że buziol za baczenie nade mną
to można 4 kwadraty obsadzic czyli wyjdzie 1,5x1,5 i może tak jak pierwotnie mialo być czyli skarpety drzew takie zrobić a tam gdzie byliny zrobic te mniejsze kostki.
jeśli chodzi o kostki przy hortensjach to wiesz jestem świadoma ze one zginą ale będą hortensje królowały. cisy mają królowac wtedy kiedy reszta śpi, zimą i wiosną
to jest taka chryzantemaa, ktora mozna u nas kupic we wrzesniu czy pazdzierniku za cale 2,99. I ja ja przypadkiem zostawilam, na wiosne chcialam jak zwykle wyrucic ale zobaczylam, ze tam cos zielonego rosnie i tak stoi i kwitnie co roku