ha ha ha Tesia to potrafi przywalić
jak doszłam do "nie pokwękiwać dla towarzystwa" to musiałam zacząć kasłać i chrząkać, bo ze śmiechu ryknęłam, a bos siedzi w biurze
Juzia naprawdę masz już ładnie, naprawdę Tobie kotek zostawił niespodziankę a co powiesz na niespodzianki bernardyna. Idziesz rano zaspana na maksa psa w kojcu zamknąć, pod nogami trawka z rosą, na nogach piankowe człapaki i nie wiadomo skąd wpadasz w poślizg, ratujesz się podpierając rękami i wiesz już, na czym się poślizgnęłaś. O rany, jak się zerwałam to nie wiedziałam co zrobić, ręka, noga, wszystko. Stałam jak wryta i rozwyłam się normalnie
Jeżówki nie dadzą rady jesli za mało słońca.
Z niskich - na obwódkę - polecam brunerę Jack Frost. Cudownie srebrzysta, ładnie rozświetla.
Tawułki też mogą być, ale one krótko kwitną.
A może daj carex elata aurea? http://www.zszp.pl/?id=207&rco=Carex%20elata%20%27Aurea%27&lang=1
Posadziłam ją ostatnio pomiędzy hortkami, a planuję też pomiędzy rodkami.
Jest niby żółta, ale w cieniu taka lekko limonkowa. Dana pisała u kogoś, że nic tak nie rozjasnia, jak limonkowy. Że biały w cieniu jest szary.
Nie jest zimozielony.
czyli jak mi zabraknie to mam inwestować w niski rożowy a nie w niebieski a w sumie powiem Wam ze jak zamawiałam wtedy pzred wyjazdem te zakupowe falstarty to chciałm zamówic niebieski ale Pani mówiła że ma tylko taki mały i nie proponuje go wiec wziałam tylko różowy a okazało sie że jednak wysłaa mi jeden niebieski...wiec jest 1 sztuka..i z tego co piszecie jedna pozostanie