Ogród pod lasem
17:10, 06 gru 2016
Agata, ten cały bok działki, którym z nimi sąsiaduję jest w największym cieniu. Ten kasztanowiec, który widać na zdjęciu (z karmnikiem) ma wielką koronę, latem mam w kuchni i za domem duży cień. Potem, podążając w prawo od kasztanowca zaczyna się rząd drzew, różne są, wysokie sosny, dęby, w tym jeden ogromny (bluszcz się po nim wspina). Tutaj trochę widać:
Widać tu też dokąd sięga zielona szmata, wychodzi kawałek dalej niż sięga taras. Potem jak widać, bluszcz, drzewa, zielsko. Na tej fotce widać też po prawej gruby pień - to właśnie jest ten wielki dąb, który generalnie zacienia mi pół ogrodu. Widzę buraków w tym prześwicie między końcem szmaty a pniem megadębu. Tam właśnie chcę posadzić choiny.
Z tym wykańczaniem mnie rozbawiłaś haha
U mnie to była pierwsza taka akcja, mam nadzieję, że ostatnia...
Gosiul, tu widać tę kulę z Elegantissimy i różnicę w kolorze między nią a baccatą.
Mirella, ja też nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Szkoda, ale nie ja na to zapracowałam.
Widać tu też dokąd sięga zielona szmata, wychodzi kawałek dalej niż sięga taras. Potem jak widać, bluszcz, drzewa, zielsko. Na tej fotce widać też po prawej gruby pień - to właśnie jest ten wielki dąb, który generalnie zacienia mi pół ogrodu. Widzę buraków w tym prześwicie między końcem szmaty a pniem megadębu. Tam właśnie chcę posadzić choiny.
Z tym wykańczaniem mnie rozbawiłaś haha
Gosiul, tu widać tę kulę z Elegantissimy i różnicę w kolorze między nią a baccatą.
Mirella, ja też nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Szkoda, ale nie ja na to zapracowałam.