Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 12:31, 04 gru 2016

Kasya napisał(a)

U mnie żadna nie ma jeszcze kopczyka
Jak były warunki to mówiono ze za cieplo...i zostałam z ziemią w workach

Ja w ubiegłym roku też tak zwlekałam i zwlekałam aż zastał mnie Sylwester z ponad dwudziestostopniowym mrozem. Wszystkie róże okryłam stroiszem świerkowym i sosnowym i dały radę więc się nie martw.
Ziemię wstaw do garażu i czekaj na dogodny moment.
Margarete 16:26, 06 gru 2016

O rany ale macie śniegu...czy już stopniał może ? bo u nas dziś padał cały dzień ale wciąż jest temperatura około zera więc stopnieje szybko.
Widziałam że zmieniłaś avatarek na nowy, swiąteczny - czy to nowy wianek jakiś? robiłaś juz swiąteczne dekoracje Joasiu? pochwal sie
JoannA 17:10, 06 gru 2016

Zima nie odpuszcza Małgosiu, a ponieważ mamy codziennie mrozik to śniegu nie ubywa. Już się śmiejemy z Andrzejem że do wiosny z nami zostanie.
Intensywne opady śniegu w nocy z czwartku na piątek wyrządziły u nas wiele szkód. Pozrywane linie energetyczne i połamane drzewa w całej okolicy, taki przykry widok zastał nas w piątek rankiem. A śniegu napadało że z trudnością dotarłam do pracy.
Przez 2 dni nie mieliśmy prądu i ogrzewania.
Avatarek taki już świąteczny bo wszędzie widać już krzątaninę i przygotowania do świąt, a to jak widać Małgosiu mocno zaraźliwe jest
Ja jak zwykle z dokoracjami czekam prawie do końca, ale coś tam pokaże. Przepraszam za jakość zdjęć ale z komórki.
W planie jeszcze wianek z żywego świerka na furtkę wejściową. Jak czas pozwoli
Na kominek

Na drzwi wejściowe (trochę do przeróbki).
Mirka 18:51, 06 gru 2016

Śliczne wianki sama Joasiu robiłaś? U mnie zima odpuszcza sniegu brak chlapa i blocko na chodnikach.Mam nadzieję na białe święta
Margarete 00:43, 07 gru 2016

Aż mi się wierzyć nie chce ze te sto kilkadziesiąt kilometrów różnicy w odległości a taka różnica w pogodzie....u mnie ledwo bialo miejscami na trawnikach a chodniki i ulice z resztkami rozdeptanego śniegu.
Wianki śliczne, o takiej jasnej kolorystyce. Ja swoich jeszcze nie wyciągnęłam z pudeł na poddaszu. Nie wiem czy będę w tym roku dużo nowych dorabiać bo mam kilka z poprzednich lat. Może tylko jakieś drobne poprawki czy uzupełnienia. Jeden - ten żywy na drzwi zewnętrzne dorabiać będę na pewno.
Twoje ladne wyszły bardzo.

jolanka 22:15, 08 gru 2016

Joasiu zerknij u mnie na moje wypociny projektowe i plany Może cos doradzisz?
yolka 18:23, 09 gru 2016

Wianki bardzo ładne, a zima jestem zszokowana, ale śniegu, u mnie dwa tygodnie temu popudrowało i na tym koniec
BKosimkArt 08:22, 10 gru 2016

U mnie też było tyle śniegu ale po jednym dniu na plusie nie ma już nic.
Cudne wianki Joasiu.
Agania 20:32, 10 gru 2016

Cudowne wianki Joasiu
Agania 20:32, 10 gru 2016

Cytuję, cudowne

Na drzwi wejściowe (trochę do przeróbki).

szukam weny u Ciebie znalazłam
buź kochana