Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016 19:58, 04 paź 2016

Do góry
Izabelko, ale codziennie cosik, to i tak więcej niż ja raz na jakiś czas. Teraz znowu zapowiadają deszcze z północy, znów będę uziemiona w domu.

Moje hortki

Podwórkowa rehabilitacja 19:51, 04 paź 2016

Do góry
ryska napisał(a)
Przepiękny obraz Jolu. Na zakończenie dodam jeszcze ukochane brzozy z innego ujęcia na foto. Pędzlem co najwyżej drzwi mogę malować Podziwiam ludzi obdarzonych talentem. A Tobie dziękuję za chwile refleksji nad pięknem. Oj poszalałabym nad tym Twoim jeziorem

Może się jakaś okazja nadarzy, choćby przejazdem, w drodze nad morze np. Zapraszam
Szarobiałego ogrodowe początki. 19:47, 04 paź 2016

Do góry
Szarobialy napisał(a)
Czy myślicie, że powinnam kosić tą trawę? Ma niespelna cztery tygodnie. Zasiana 9 września.

Bardzo ładnie ten trawnik wygląda.

Kiedy kosić poczytaj tu:
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/298-trawnik-z-siewu-krok-po-kroku
Ogród na glinie 19:46, 04 paź 2016

Do góry
stokrotki na froncie
trochę się pokładają
jak są gęściej to się o siebie nawzajem opierają i jest ok

Ogród - Azyl Amatora 19:45, 04 paź 2016

Do góry
Pnące pelargonie na starym pniu...
Podwórkowa rehabilitacja 19:44, 04 paź 2016

Do góry
Przepiękny obraz Jolu. Na zakończenie dodam jeszcze ukochane brzozy z innego ujęcia na foto. Pędzlem co najwyżej drzwi mogę malować Podziwiam ludzi obdarzonych talentem. A Tobie dziękuję za chwile refleksji nad pięknem. Oj poszalałabym nad tym Twoim jeziorem
Ogród - Azyl Amatora 19:41, 04 paź 2016

Do góry
Nikita napisał(a)

Rabata wyszła rewelacyjnie. Ja myslałam o czerwonym/różowym kolorze w postaci żurawek, ale czerwony berberys wygląda jeszcze lepiej (...i mniej z nim kłopotów).
Ławeczka też fajna, trąca "myszką"...pamiętam takie z lat młodzieńczych. Widzię ją w jakimś kontrastowym kolorze, żeby przyciągała wzrok i odwracała uwagę od betonowego słupa za nią.

PS. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji dnia chłopaka!!!

Magda, ta ławka bardzo mi sie podoba a do tego jest bardzo wygodna... na betonowy słup puszcze powojnika Rubensa.
Dla Ciebie tez wielkie dzięki za życzenia...
Ogród - Azyl Amatora 19:38, 04 paź 2016

Do góry
Milka napisał(a)
Mnie padły, a u ciebie super kwitną
zostawiam życzenia, dziś macie święto

Irenko, dziękuje za życzenia. Dla ciebie kwiatek...
Ogród prawie romantyczny 19:34, 04 paź 2016

Do góry
Napia napisał(a)

Tak to Aspiryna. Jedna z najpiękniejszych i najbardziej niezawodnych róż.
Uwielbiam ten blady róż

Ooooo, taką chcę, jest piękna.

Napia napisał(a)

Na jakim stanowisku rośnie ta Horcia? Ma cudny kolor.

Ogród Loczka 19:33, 04 paź 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
A co ty tak trenujesz? Szykujesz sie na jakiś maraton czy co?
Tylko jakoś te duszonymi mi nie pasują

Ha ha ja nie jadłem. Trenuje bo kondycje trzeba rozruszać i trochę kilo stracić. Cały czas nie jestem zadowolony z moich zaszłorocznych rezultatów -30kg. Teraz trzeba wyrzeźbić ciało. Czy mi się uda ? Czas pokaże. Trzymajcie kciuki.
Brązowienie iglaków 19:29, 04 paź 2016

Do góry
Witam ponownie. Zgodnie z sugestią zamieszczam zdjęcia moich maleńkich tuj.Tak jak wspominałam, posadziłam je przed tygodniem i dosłownie od razu zaczęły mi brązowieć od dołu. Jest ich grubo ponad 100 i jestem zrozpaczona, czy one mi przeżyją.

Podwórkowa rehabilitacja 19:12, 04 paź 2016

Do góry
ryska napisał(a)

Dobrze Jolu, że siedzę w głębokiej, zapadającej się kanapie, bo bym spadła jak przeczytałam co napisałaś. Nie wiem czy byłabym godna pędzelki myć mistrzowi
Takie widoki mam jak jadę na wieś, tym razem była promocja, bo i mgła i słońce i łabędzie Cieszę się, że sprawiłam Ci radość z oglądania fotek. Buziaki

Mogłabyś, takie zdjęcia wcale niełatwo zrobić
dla Ciebie obraz Mistrza, A...uć pomyłka to namalował Camille Pissarro

Podwórkowa rehabilitacja 19:05, 04 paź 2016

Do góry
yolka napisał(a)
Reniu ale z ciebie dobry fotograf-impresjonista. Twoje zdjęcia niczym słynne obrazy C.M.
Jestem zachwycona, częściej pokazuj nam takie widoki

Dobrze Jolu, że siedzę w głębokiej, zapadającej się kanapie, bo bym spadła jak przeczytałam co napisałaś. Nie wiem czy byłabym godna pędzelki myć mistrzowi
Takie widoki mam jak jadę na wieś, tym razem była promocja, bo i mgła i słońce i łabędzie Cieszę się, że sprawiłam Ci radość z oglądania fotek. Buziaki

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016 19:03, 04 paź 2016

Do góry
Basiu, u mnie zanosiło się na deszcz, ale zaryzykowałam, i dobrze zrobiłam. Chmury przyszły około 13-tej, ale z dużej chmury mały deszcz. Udało mi się przed opadem zrobić w ziemi to co chciałam. Ale sadzenia cebulkowych jeszcze nie było. Może dam radę następnym kursem.

Azalia pontyjska już w kolorach

Ogród Loczka 18:46, 04 paź 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Okropny deszczowy dzień. Dobrze że zieleni trochę wokół nas.

Ja tam, żadnego okropieństwa tu nie widzę . Sama zieleń
Podwórkowa rehabilitacja 18:35, 04 paź 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Reniu nie czytałam bo za bardzo rzuca busem, ale na fotkach jesień śliczna

Halny u Was?
Byłam u Ciebie, jestem już na bieżąco i fotki Gości super. Roślinki rosną jak na drożdżach. Dzięki, ze zaglądasz
Edit. Fotki nie dałam a mam jeszcze w zapasie ze wsi.
Ogród na glinie 18:32, 04 paź 2016

Do góry
Moja jedyna rozplenica przy studni.

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:30, 04 paź 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Bawiąc się ostatnio z psiakiem siostry nastrzelałem mu troszkę zdjęć.
Dla mnie wyjątkowo zabawne

Psia wyścigówka

Awaria wycieraczek

Chyba nie trzeba mówić kto ma największą radochę z trawnika

Ogród w skali mikro cz.II 18:25, 04 paź 2016

Do góry
gierczusia napisał(a)

A mój młody się nabijał ,że po domu mu kosmici biegają ... sąsiedzi na bank dzwonili do domu wariatów bo w deszczu rabaty podlewać ????... no tego jeszcze nie grali
proszę trzymać kciuki za moje maleństwa

Trzymam!
Ps. Się uśmiałam
Liliowo i kolorowo:) 18:24, 04 paź 2016

Do góry
No i jedna z rewolucji, którą zaczęliśmy robić w ogrodzie. Plany były jeszcze większe ale niestety z Urzędu otrzymałam pismo, że na inspekcje dwóch drzew do których muszę mieć zgode poczekam jeszcze do 21.12.2016. No wiec do wiosny zapewne poczekam
Więc wycieliśmy dużego starego derenia, który w środku już miał wszystko, starą sliwę, która niestety już usychała ze starości zapewne no i zasłaniała tulipanowca a teraz mam nadzieję, że dostanie światła i może w końcu zakwitnie

Jak już do końca będzie uporządkowane, bo jeszcze M musi pociąć piłą te duże pniaki ze śliwy to zrobie dokładne zdjęcia bo musze wymyslić jak co i gdzie posadzić za Waszą pomocą Postanowiłam dopiero wiosną sadzić bo obawiam się że teraz już za pozno i potem podlewac trzeba w tej zimnicy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies