Marz piekne donice z cegły. One są tytaj "gwiazdami i to co w nich rośnie. Ogniki bym przesadziła, albo cięła je w kule, takie roztrzepane nie dają dobrego widoku, a raczej psują efekt. Kule przybliż może do kompozycji trzech, czyli świerku, kolumnowego drzewa. Blisko donicy ogniki nie mogą być, albo wcale albo przesadź gdzie indziej a tu dosadź duże kule po jednej.
Rabata z prawej nie obejmowała u Ciebie drzew, zostawiona tak na skraju nie wiadomo czego nie będą łądnie wyglądały: jak tu kosić, nie ma idealnej linii trawnika.
Moi m zdaniem nie rób tutaj tej rabaty z rozchodników.
Niestety nie działa Tobioe link w podpisie więc dlatego ten cały bałagan, bo nikt nie wie jaki jest Twój główny wątek. Postaram się pomóc w zrobieniu linku.
Proszę podawać mi tylko link na prywatną wiadomość i co mam usunąć.
Zrobię to gdy będę na forum. Nie ma żadnego problemu.
Napisz też co chcesz dołączyć, jeśli tego jest mało to zrobimy to, ale jeśli watek jest obszerny, nie łączymy już watków. Takie mam info od admina.
Pokaż a powiem co można zrobić.
Niezłe drzewko. Skracając dzień roślin krótkiego dnia powodujemy przyspieszenie wytwarzania kwiatków a tym samym kolorowych przylistków towarzyszących im.
Ryzyka to w sumie nie ma, ja nawet przesadzałam, tylko one brzydko teraz w sprzedaży wyglądają i nie wiadomo co kupisz, może jakieś chore? Lepiej już wiosną, bo i tak nie będą za bardzo zdobiły teraz
Z tego suchego nie wypuści, to zamieranie pędów albo coś podobne, ale ja wycinam ten fragment suchego bukszpana, szukam podobnego dużego i "doklejam" ubytek, jak plomba w zębie
Tak właśnie zrób, z niego już nic nie wypuści.
Tak miałam w tym roku ze stożkiem, a nikt się nie poznał że sztukowany