A na jaką wysokość ją ścinasz, ile mniej więcej cm od ziemi? Moją mam pierwszy rok i już bardzo wysoko wybujała, przynajmniej miała 1,80 cm. A nie chcę za nisko ściąć, żeby jej nie uszkodzić. A widzę, że masz z nią już doświadczenie.
2 buki Dawyck Purple będą symetrycznie w kwadaratach,bo ta wersja jest niemożliwa ze względu na oczyszczalnię która jest z lewej strony i sadzenie drzew odpada!wielopniowa może być brzoza w prawym rogu
Ula to jest cały czas to samo miejsce- górna część ogrodu
Może wstawie plan całości, bo może faktycznie tak po kawałku to można się pogubić.
Na dole kartki jest ulica i strona południowa. To kółko przy tarasie jest mniejsze, musze to zmienić na planie.
Na przeciwko tarasu sa dwa platany.
Mój ogród jest duży. Niestety, albo stety. Z jednej strony, ciężko ogarnąć wszystkie prace ogrodowe nawet gdybym pracowała w nim, tak jak lubię, cały czas. Z drugiej mogę pomieścić w nim sporo "chciejstw". Naprawdę trudno mi przejechać obojętnie obok centrum ogrodniczego. Całe szczęście, że w mojej bliskiej okolicy nie ma szczególnie wypasionych sklepów tego rodzaju.
Cały czas zmienia się też koncepcja zagospodarowania ogrodu. Wiem, że dobrze byłoby zrobić jakiś projekt, plan którego będę się trzymać. Może dzięki Wam jakoś się zdyscyplinuję....
Nadal leje..
wyskoczyłam pomiędzy jednym a drugim deszczykiem by zachować na pamiątke.. wiosną to były 10 cm pojedyncze patyczki dzidziusie
i widoczek z sypialni..( po wycięciu sosny lepiej wszystko widać