Ja też Ewuś, ja też. Na pocieszenie patrzę sobie na to "niewiele" co mam i czekam, kiedy będę mogła przekopać "skorupę" pod rabatę z magnoliami. Dzisiaj wróciłam z pracy z aronią 'Galicjanką', niektóre krzewy w sklepie zaczęły się przebarwiać... Ależ cudnie będzie wyglądać Nie wiem co prawda czy nacieszę się owocami, bo jeśli szpaki je lubią, to raczej nie mam szans. Widziałam ostatnio jak w 5 minut opędzlowały dziki bez przed moim domem. Można powiedzieć, że krzak "ożył"... A miały być z niego takie cudne konfitury
Hej Iwonko ale masz piękne, dorodne i zadbane hosty!!! Moje cieszyły mnie początkowo dopóki niestety ślimaki mnie wyprzedziły! I widzę, że następne zmiany i modernizacje szykujesz!
i chwile mnie u Ciebie nie było ... piękny avatarek! Energia od pierwszego spojrzenia
i jak zaplanowałam, tak nie zrobiłam... Co myślicie o tej koncepcji? Są tam lawendy, kuleczki Danica, rozplenica hameln, jeżówka i żółta żurawka, którą jeszcze dosadzę, jak mi ją dowiozą do lokalnej szkółki. Czy nie za dużo tych gatunków?
plama kostrezwy przed lawenda byłaby łądna , pamietaj wszystko rosnie hihihi u mnie tez w tym roku sporo niebieskiej trawki a kiedys niebieskiego nie chciałam w ogrodzie ))
Chciałam tam posadzić "limki" z "grackami", które uwielbiam i które rosną też w innych częściach ogrodu, ale przypomniało mi się, że w starym ogrodzie mam takie niby stożki bukszpanowe i pomyślałam, że przesadziłabym je pod okna