Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 18:35, 04 paź 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Reniu nie czytałam bo za bardzo rzuca busem, ale na fotkach jesień śliczna

Halny u Was?
Byłam u Ciebie, jestem już na bieżąco i fotki Gości super. Roślinki rosną jak na drożdżach. Dzięki, ze zaglądasz
Edit. Fotki nie dałam a mam jeszcze w zapasie ze wsi.
ryska 19:05, 04 paź 2016

yolka napisał(a)
Reniu ale z ciebie dobry fotograf-impresjonista. Twoje zdjęcia niczym słynne obrazy C.M.
Jestem zachwycona, częściej pokazuj nam takie widoki

Dobrze Jolu, że siedzę w głębokiej, zapadającej się kanapie, bo bym spadła jak przeczytałam co napisałaś. Nie wiem czy byłabym godna pędzelki myć mistrzowi
Takie widoki mam jak jadę na wieś, tym razem była promocja, bo i mgła i słońce i łabędzie Cieszę się, że sprawiłam Ci radość z oglądania fotek. Buziaki

yolka 19:12, 04 paź 2016

ryska napisał(a)

Dobrze Jolu, że siedzę w głębokiej, zapadającej się kanapie, bo bym spadła jak przeczytałam co napisałaś. Nie wiem czy byłabym godna pędzelki myć mistrzowi
Takie widoki mam jak jadę na wieś, tym razem była promocja, bo i mgła i słońce i łabędzie Cieszę się, że sprawiłam Ci radość z oglądania fotek. Buziaki

Mogłabyś, takie zdjęcia wcale niełatwo zrobić
dla Ciebie obraz Mistrza, A...uć pomyłka to namalował Camille Pissarro

ryska 19:44, 04 paź 2016

Przepiękny obraz Jolu. Na zakończenie dodam jeszcze ukochane brzozy z innego ujęcia na foto. Pędzlem co najwyżej drzwi mogę malować Podziwiam ludzi obdarzonych talentem. A Tobie dziękuję za chwile refleksji nad pięknem. Oj poszalałabym nad tym Twoim jeziorem
yolka 19:51, 04 paź 2016

ryska napisał(a)
Przepiękny obraz Jolu. Na zakończenie dodam jeszcze ukochane brzozy z innego ujęcia na foto. Pędzlem co najwyżej drzwi mogę malować Podziwiam ludzi obdarzonych talentem. A Tobie dziękuję za chwile refleksji nad pięknem. Oj poszalałabym nad tym Twoim jeziorem

Może się jakaś okazja nadarzy, choćby przejazdem, w drodze nad morze np. Zapraszam
ryska 23:14, 04 paź 2016

Dziękuję Jolu
Na dobranoc kwiat z kałuży. Miłej nocki dla Wszystkich Gości
jona 21:20, 05 paź 2016

ryska napisał(a)

Zdjęcie, które zapadło mi mocno w pamięć . Pozostałe też śliczne: zachody słońca i jesienne suszki traw. Nazbierałam ostatnio trochę takich trawek i użyłam do dekoracji jesiennych. Z owocami jarzębiny i małymi dyniami też świetnie wyglądały .
an_tre 21:29, 05 paź 2016

ryska napisał(a)
Wszystkie piękne ale to szczególnie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ryska 20:35, 06 paź 2016

jona napisał(a)

Zdjęcie, które zapadło mi mocno w pamięć . Pozostałe też śliczne: zachody słońca i jesienne suszki traw. Nazbierałam ostatnio trochę takich trawek i użyłam do dekoracji jesiennych. Z owocami jarzębiny i małymi dyniami też świetnie wyglądały .

U mnie dynia na parapecie stoi. Obok pomidorków. Robiłam tyle podejść w poprzednich latach ale nadal nie mogę się przekonać do tego smaku. Pestki uwielbiam. Chyba zostanie dekoracją
Twój pomysł bardzo ciekawy.
ryska 20:35, 06 paź 2016

an_tre napisał(a)
Wszystkie piękne ale to szczególnie

Dziękuję