Lustro będzie w metalowej ramie, Witek będzie spawał od jutra - na kotwach wbitych w ziemię. Będzie za pawiem a przed świerkami, kąt ustawienia się wypróbuje
Marzenia się spełniają - jeśli nie straczy miejsca u Ciebie, zawsze masz szansę tworzyć i realizować się i klientów - działaj Danusiu, zmieniaj, twórz, spełniaj się, bo ciekawych pomysłów u Ciebie jak widać bez liku - a my będziemy kibicować i czerpać inspiracje Pozdrawiam
Chciałabym ale niestety z jednej strony stare szambo które zbiera deszczówkę a z drugiej garaż. Mam dwa oczka połączone i właśnie strumyk łączący do przeróbki Pozdrawiam i dziękuję za wizytę.
Poczytaj ostatni art. na stronie głównej, prawie szkielet rabaty masz. I to w kilku wersjach. Tylko się zdecydować na kolorystykę.
Moim zdaniem tuje nie całkiem pasują jako tło, bo nie będzie tak całkiem "angielsko". lepszy byłby cis, grab, buk lub mur, ale trudno są tuje. Najwyżej je utniesz poziomo potem, jak się zagęszczą. Próbuj.
Ja wracam do tego dekalogu mojego, masz duszę kolekcjonera i rób zgodnie z sercem Nie musisz się stosować Ja też byłam kolekcjonerem kiedyś, ale jestem starsza, Zdążysz w zyciu wszystkie opcje ogrodnicze "przerobić"
Po wizycie u mnie poleciałam do Ciebie. Przeleciałam od poczatku do 14 strony, potem co kilka stron bo czasu mało. Doskonale korzystasz z rad i inspiracji i dajesz radę. Bardzo wielka pochwała bo ogród upiekszony doskonale.
Ważna sprawa: robisz to co najlepsze dla ogrodu: podkrzesałaś iglaki, potem wywaliłaś suchara, zrobiłaś nowe tło, zrobiłaś kanciki. Jest idealnie.
Grupujesz rośliny, sadzisz po kilkanaście szt.
Kostrzewa sina starzeje się, może rozjaśnij tamto miejsce z sosną Carexem Evergold? Jeśli sina kostrzewa to może do niej coś żółtego? Hakonechloa macra 'All Gold'?