Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 12:37, 11 lis 2013

irena_milek napisał(a)
Nie mogę się napatrzeć na kulki wy działacie, ja mam lenia... a słoneczko swieci!
Dokupię zdecydowanie więcej cisów do siebie

Irenko, to zdjęcia z soboty W niedzielę i dzisiaj świętujemy Mamy czas na rozmowy i bycie z rodziną.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:41, 11 lis 2013

kaisog1 napisał(a)
...ile by dała coby perz wyplenić... ale już sama nie wiem co gorsze, czy "nawiewane" czy korzeniowe

Korzeniowe gorsze, ale nawiewane potrafią czasem chmarami wyrastać

Instagram Ogrodowiska
ell 12:59, 11 lis 2013

Danusiu pozdrawiam serdecznie.
Ogromne zmiany w ogrodzie - pięknie. Nic dodać nic ująć - pomarzyć. Musiałabym mieć chyba kilka domów, a przy każdym ogród w innym stylu, by zmieściły moje marzenia.
Twój ogród zachwyca nawet w mega rozgardiaszu.

Gardenarium 13:14, 11 lis 2013

Dzięki, ja w sumie też musiałabym mieć kilka ogrodów...chciałabym rabatę wielką angielską ujętą w cisowe ramy, chciałabym wielkie jezioro do pływania i uprawy grzybieni, chciałabym ogród preriowy i labirynt bukowy. I to jeszcze nie koniec, ogród Wollerton też bym chciała

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 13:17, 11 lis 2013

Jak pięęęknie będzie - ogród, który się nie kończy, a wszystko dzięki zmyślnie ustawionym lustrom. Nie mogę doczekać się końcowego efektu. Pozdrawiam serdecznie
Konstancja30 13:19, 11 lis 2013

wygooglałam ogród Wollerton ... i pierwszy wyskoczył Twój artykuł ... obejrzałam ... zakochałam się i też bym kciała
Gardenarium 13:53, 11 lis 2013

Nom, ten wgłebnik, prosty staw z kulami i te rabaty. Wszystko w jednym miejscu

Instagram Ogrodowiska
Kindzia 13:56, 11 lis 2013

Matko...ile kulek...coś pięknego. Ile ja się tego pawia naszukałam...chyba trudno takiego z jednej sadzonki wyczarować. Zresztą i tak nie umiałabym zachować mu kształtu. Miałaś taki piękny ogród, gotowy...jak takie nowe pomysły się rodzą...a ja ciągle dążę do tego, aby mój ogród skończyć, wszędzie mieć posadzone...jak już będzie wszędzie, będę zmieniać?
Lustra...bardzo dużo dają...tylko jest małe "ale"...trzeba wiedzieć gdzie je umieścić, nie wszystko co się odbija pożądany efekt daje...
Gardenarium 13:58, 11 lis 2013

Paw był z przeceny, szkoda było go zostawić, no szkoda i jest

Instagram Ogrodowiska
danuta_ 14:02, 11 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Dzięki, ja w sumie też musiałabym mieć kilka ogrodów...chciałabym rabatę wielką angielską ujętą w cisowe ramy, chciałabym wielkie jezioro do pływania i uprawy grzybieni, chciałabym ogród preriowy i labirynt bukowy. I to jeszcze nie koniec, ogród Wollerton też bym chciała

Marzenia się spełniają - jeśli nie straczy miejsca u Ciebie, zawsze masz szansę tworzyć i realizować się i klientów - działaj Danusiu, zmieniaj, twórz, spełniaj się, bo ciekawych pomysłów u Ciebie jak widać bez liku - a my będziemy kibicować i czerpać inspiracje Pozdrawiam