Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 14:41, 11 lis 2013

Madziu, ja też jestem Twoją fanką, widziałam kule nielegalnie sfotografowane

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:43, 11 lis 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Dzięki
...chyba też takie mam,tylko moje rudawe są....Prairie Fire ,a te twoje zielone
Idę wygooglować

Zwykłe, a są jeszcze Phoenix Green. czy jakoś tak. Prairie Fire też mam i tutaj też będą, ale w innym sektorze.

Fajne som 'Orange Sedge'

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 14:46, 11 lis 2013

Ola la ja oczu nie mogę oderwać!!! I nie mam żadnego ptaka bukszpanowego w ogrodzie Trzeba to zmienic... I nie mam lustra. Ale mnie ręka swędzi do kopiowania
Mala_Mi 15:04, 11 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Dzięki, ja w sumie też musiałabym mieć kilka ogrodów...chciałabym rabatę wielką angielską ujętą w cisowe ramy, chciałabym wielkie jezioro do pływania i uprawy grzybieni, chciałabym ogród preriowy i labirynt bukowy. I to jeszcze nie koniec, ogród Wollerton też bym chciała

No to jestem najzupełniej normalna..... bo myślałam, że ja z takimi marzeniami..to jestem dobrze skopana pod kopułką.... i zachłanna.. i takie tam....... cisowe ramy....... hmmmmm ....... zimę mam na myślenie....

I pawia też szukałam jak głupia.. aż musiałam cofać........ ale się usprawiedliwiam..zapatrzyłam sie najpierw na ciurkającą kulę czarodziejska
Mala_Mi 15:06, 11 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ola la ja oczu nie mogę oderwać!!! I nie mam żadnego ptaka bukszpanowego w ogrodzie Trzeba to zmienic... I nie mam lustra. Ale mnie ręka swędzi do kopiowania

Madżen.. u nas w szkółce jest olbrzymia kura z bukszpanu do kupienia, albo to inna ptica .... ale duża i stoi już 3 lata I wcvale nie dlatego żę brzydka, bo piękna..... tylko.. "no fiesz"...
AlKa 15:12, 11 lis 2013

Po prostu super jest na fotkach. Teraz moim marzeniem jest zobaczyć ten ogród na żywo
noemi 15:17, 11 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Ja też jestem Twoją fanką, widziałam kule nielegalnie sfotografowane

nom ... zrobiłam to może mi wybaczą ale tak nietypowe nasadzenia jak na tamtą okolicę wymagają pokazania światu, jak można pięknie , ograniczając gatunki wszystko według dekalogu
a moje osobiste kulki też widzialaś? opuchlaki się do tego przyczyniły i dobrze. Beda zmiany i to mnie cieszy.

Gardenarium 15:24, 11 lis 2013

asc napisał(a)

No to jestem najzupełniej normalna..... bo myślałam, że ja z takimi marzeniami..to jestem dobrze skopana pod kopułką.... i zachłanna.. i takie tam....... cisowe ramy....... hmmmmm ....... zimę mam na myślenie....

I pawia też szukałam jak głupia.. aż musiałam cofać........ ale się usprawiedliwiam..zapatrzyłam sie najpierw na ciurkającą kulę czarodziejska

Aniu, u mnie paw jest po to, żeby dwa kaczory na tarasie się nie pospały, bo on podobno krzyczy nieźle.

Instagram Ogrodowiska
an_tre 16:22, 11 lis 2013

elzbieta_g napisał(a)

pawia?myślę sobie jakiego pawia? przecież tu tylko kuli widze dopiero teraz zajarzyłam o co chodzi ale blondynka ze mnie

a ja nie blondynka i też szukałam, jaki paw myślę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gardenarium 16:24, 11 lis 2013

Ale już wiesz, gdzie stoi paw?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies